Doi hoți au furat două Lamborghini Urus. Ironia sorții: SUV-urile s-au ciocnit în timp ce încercau să scape de poliție – VIDEO

Autor: ProMotor 19 feb. 2020 Știri auto

Lamborghini Urus este unul dintre cele mai spectaculoase SUV-uri în acest moment, nici nu e de mirare că a atras atenția chiar și hoților.

Potrivit departamentului de poliție Wayland, Massachusetts (SUA) un dealer auto din Boston a fost jefuit pe 19 februarie, la ora 03:05 dimineață. Hoții au furat două super-SUV-uri Lamborghini Urus. Un ofițer de poliție s-a întâlnit cu cele două Lamborghini Urus la o intersecție, și întrucât a sesizat că ceva este în neregulă a aprins luminile de urgență și a încercat să oprească vehiculele.

Un alt Chevrolet Cruze aflat în zonă a tras pe dreapta, dar ambele Lamborghini au demarat în mare de viteză. Ofițerul a transmis prin stație pentru a-i averiza pe colegi.

Aproximativ cinci ore mai târziu, un alt achipaj de poliție aflat în apropiere i-a informat că cele două vehicule au fost găsite accidentate într-o intersecție. Unul dintre suspecți a fost prins, iar celălalt a reușit să scape.

Incidentul este încă în curs de investigare, dar departamentul de poliție este încrezător că va soluționa foarte repede cazul.

GALERIE FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide