Doi hoți au furat două Lamborghini Urus. Ironia sorții: SUV-urile s-au ciocnit în timp ce încercau să scape de poliție – VIDEO

Autor: ProMotor 19 feb. 2020 Știri auto

Lamborghini Urus este unul dintre cele mai spectaculoase SUV-uri în acest moment, nici nu e de mirare că a atras atenția chiar și hoților.

Potrivit departamentului de poliție Wayland, Massachusetts (SUA) un dealer auto din Boston a fost jefuit pe 19 februarie, la ora 03:05 dimineață. Hoții au furat două super-SUV-uri Lamborghini Urus. Un ofițer de poliție s-a întâlnit cu cele două Lamborghini Urus la o intersecție, și întrucât a sesizat că ceva este în neregulă a aprins luminile de urgență și a încercat să oprească vehiculele.

Un alt Chevrolet Cruze aflat în zonă a tras pe dreapta, dar ambele Lamborghini au demarat în mare de viteză. Ofițerul a transmis prin stație pentru a-i averiza pe colegi.

Aproximativ cinci ore mai târziu, un alt achipaj de poliție aflat în apropiere i-a informat că cele două vehicule au fost găsite accidentate într-o intersecție. Unul dintre suspecți a fost prins, iar celălalt a reușit să scape.

Incidentul este încă în curs de investigare, dar departamentul de poliție este încrezător că va soluționa foarte repede cazul.

GALERIE FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide