Doi hoți de catalizatoare, prinși în trafic de Poliție. Care a fost prejudiciul total estimat

Autor: Daniel Samoilă 16 nov. 2021 Știri auto

Poliția a reușit să prindă în trafic doi hoți de catalizatoare, într-o localitate din județul Buzău. Cei doi au comis mai multe furturi în ultima lună.

Cei doi bărbați, în vârstă de 21 și 22 de ani, erau din localitatea Viperești. Ei au fost opriți de polițiști în localitatea Măgura.

Intră în Galeria FOTO

Polițiștii au făcut verificări în mașina lor și au constatat că vindeau catalizatoare furate către o societate comercială. Pe lângă 15 catalizatoare, cei doi au mai sustras două mașini, două sisteme audio şi medii de stocare.

Mașinile ar fi fost furate pentru a putea sustrage alte catalizatoare. După ce și-ar fi îndeplinit „misiunea”, hoții ar fi abandonat cele două autovehicule.

Doi hoți de catalizatoare, prinși într-o localitate din Buzău

Conform Adevărul.ro, prejudiciul total estimat de părțile vătămate ajunge la 17.000 de lei.

Persoanele vătămate în acest caz au vârste cuprinse între 23 și 53 de ani. Acești oameni locuiesc în localitățile Pătârlagele, Siriu, Pănătău, Pârscov şi Vadu Paşii.

De asemenea, Poliția a ajuns la concluzia că șoferul mașinii furate nu avea permis de conducere.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați de săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat. Ulterior, judecătorul a decis ca tinerii să fie arestați preventiv pentru 30 de zile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: IPJ Buzău



Comentarii
Inchide