Doi hoți nu au putut să fure o Tesla. Proprietara mașinii i-a umilit de la distanță cu aplicația Tesla instalată pe telefon – VIDEO

Autor: ProMotor 29 oct. 2020 Știri auto

Conform publicației australiene A Current Affair, Annabelle Brett, proprietara unei Tesla Model 3 se pregătea să meargă la serviciu când a primit o notificare pe telefon care o anunța că alarma de la mașină ei se declanșase. Un prieten al ei a mers să verifice mașina și a descoperit rapid că fusese furată.

În timp ce majoritatea oamenilor ar apela Poliția fără să mai aștepte, Brett a deschis aplicația Tesla și a descoperit că mașina ei se afla foarte aproape. Astfel, cei doi au decis să-i alunge pe hoți și abia apoi să implice autoritățile.

Proprietara a îngreunat fuga hoților cu ajutorul aplicației Tesla, care putea să încetinească mașina de la distanță, a coborât geamurile, și a claxonat în timp ce hoții încercau să se îndepărteze.

Hoții au decis în cele din urmă să renunțe la mașină și să fugă

Din păcate pentru ei, au făcut o serie de greșeli în încercarea lor de a scăpa. Pe lângă faptul că au lăsat în urmă o cutie de scule, unul dintre hoți ar fi uitat în mașină permisul de conducere aflat într-un plic pe care era scrisă și adresa. Dacă acest lucru nu era o dovadă suficientă, Modul Sentry a mașinii Tesla a înregistrat totul cu ajutorul camerelor video.

Având în vedere toate acestea, polițiștii au reușit să-l localizeze cu ușurință pe unul dintre suspecți. Celălalt suspect ar fi fost, de asemenea, arestat. Deși este regretabil faptul că hoții au reușit să fure mașina, se pare că tehnologia modernă și vigilența proprietarei au salvat-o în cele din ziua.

Întregul incident a fost relatat de o televiziune din Australia.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: A Current Affair / Facebook



Comentarii
Inchide