Șapte mașini Tesla au ars în mod misterios chiar în curtea reprezentanței – VIDEO

Autor: ProMotor 22 oct. 2020 Știri auto

Cel puțin șapte Tesla au fost distruse după ce un incendiu a izbucnit în curtea unui magazin Tesla din Malmö, Suedia.

Incidentul s-a întâmplat la începutul acestei săptămâni și, în timp ce echipajele de pompieri au ajuns rapid la fața locului, nu au putut salva mașinile Tesla cuprinse de flăcări. Din fericire, flăcările au fost stinse înainte să ajungă la clădire.

Un reprezentant al pompierilor a declarat că îi este greu să creadă că focul s-a declanșat din cauze naturale, sugerând că acesta ar fi putut fi declanșat intenționat. Poliția investighează incendiul. Imaginile arată câteva vehicule distruse de incendiu, printre care Tesla Model S și Model 3. Nimeni nu a fost rănit în flăcări.

Pompierii și-au concentrat eforturile asupra vehiculelor care ardeau mai aproape de clădire și au reușit să împiedice propagarea focului în clădire. În cele din urmă, au reușit să stingă toate incendiile, dar șapte sau opt vehicule Tesla au fost complet distruse de incendiu.

Nu ar fi prima dată când vehiculele Tesla au fost vizate de piromani

Interesant este că nu este prima dată când se produce un incendiu la magazinul Tesla din Malmö. Presa locală raportează că magazinul și centrul de service au luat foc și în decembrie 2017. Atunci focul a apărut în interiorul clădirii și a distrus mai multe mașini.

VIDEO

Alte incidente în care au fost implicate mașini Tesla

Anul trecut, un proprietar de Tesla Model X din Germaniei s-a trezit cu mașina incendiată, motivul bănuit fiind ura vecinilor față de mașinile electrice Tesla. Într-un alt incident din Amsterdam, în 2018, două vehicule Tesla parcate la aproximativ 100 de metri distanță au fost incendiate de piromani. Motivele certe din spatele acestor incidente sunt încă necunoscute.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: SYDSVENSKAN / YouTube



Comentarii
Inchide