Doi mari producători auto au oprit livrarea de mașini către Rusia

Autor: Marius Vișan 26 feb. 2022 Știri auto
Doi mari producători auto au oprit livrarea de mașini către Rusia

Doi mari producători auto, Audi și General Motors, și-ar fi anunțat partenerii de afaceri din Rusia că opresc livrarea de autovehicule către Federația Rusă.

Oprirea livrărilor ar fi început din data de 24 februarie, anunță site-ul rusesc Vedomosti citat de Digi24.ro.

În legătură cu situația dificilă din Ucraina „conform tuturor indicatorilor”, marca germană Audi oprește transporturile de mașini către întreprinderile de dealeri ruși începând cu data de 24 februarie, rezultă din scrisoarea producătorului auto către partenerii ruși.

Mașinile care au trecut de vama rusă și sunt programate pentru expediere din depozitul importatorului vor fi trimise la adresa reprezentanțelor, conform documentelor formate anterior, se mai arată în decizia companiei. Audi intenționează să informeze suplimentar clienții cu privire la reluarea expedierilor și condițiile de preț.‎

‎O scrisoare similară a venit și din partea concernului american General Motors (GM, vinde mașini Chevrolet în Rusia), au declarat pentru Vedomosti surse din cadrul companiilor de leasing.

Mesaje cu un conținut similar sunt așteptate și de la compania Volkswagen, informează Digi24.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide