Doi pasageri răniţi într-un accident au primit despăgubiri de 1,7 milioane de lei

Autor: ProMotor 20 mai 2016 Știri auto
Doi pasageri răniţi într-un accident au primit despăgubiri de 1,7 milioane de lei

 


Omniasig Vienna Insurance Group a plătit anul trecut despăgubiri totale de 539,11milioane lei, cea mai mare fiind în valoare de 2,6 milioane lei, în condiţiile încare cele mai frecvente cauze pentru plata daunelor au fost incendiile şi calamităţile naturale.

Despăgubirile pentru vătămări corporale şi daune morale au reprezentat valorile cele mai mari plătite pe parcursul anului 2015 pe linia Asigurărilor de Răspundere Civilă Auto Obligatorie (RCA). Cea mai mare despăgubire pe această linie, în valoare de 1,71 milioane lei, a fost plătită în cazul unui accident auto provocat de un şofer care a pierdut controlul volanului, părăsind carosabilul şi răsturnându-se. În urma accidentului, cei doi pasageri au suferit grave vătămări corporale.

Clasamentul daunelor este continuat de o despăgubire în valoare de 1,48 milioane lei, plătită în cazul unui accident provocat de un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. În urma accidentului, un pasager a decedat, iar ceilalţi trei ocupanţi ai autoturismului au fost grav răniţi.

Cele mai mari despăgubiri plătite în baza poliţelor RCA sunt reprezentate de daunele morale şi vătămările corporale.

Pe linia asigurărilor CASCO, cea mai mare despăgubire plătită în 2015 a fost în valoare de 448.404 lei şi reprezintă o daună totală survenită în urma unei derapări, urmată de un impact violent cu un cap de pod.


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide