Doi români, surprinși în timp ce transportau un elicopter pe o autostradă din Germania

Autor: Daniel Samoilă 20 nov. 2021 Știri auto
Doi români, surprinși în timp ce transportau un elicopter pe o autostradă din Germania

Moment inedit petrecut pe o autostradă din Germania. Doi români transportau un elicopter cu un Sprinter cu remorcă pe o autostradă din nordul țării.

Polițiștii germani s-au declarați uimiți să vadă cum șoferii mașini transportau un elicopter de mici dimensiuni. Evenimentul s-a petrecut în noaptea de joi, 11 noiembrie, la ora 02:20, pe autostrada B83 între Hessisch Oldendorf și Fischbeck.

Ansamblul de vechicule a fost parcat pe banda dreapta a drumului, cu luminile de avarie aprinse. Mașina a fost oprită din cauza unor defecțiuni tehnice. De asemenea, polițiștii au găsit și mai multe nereguli.

În primul rând, nu a fost eliberată plăcuța de înmatriculare românească pentru remorca atașata microbuzului, care era înmatriculat în România.

Doi români transportau un elicopter pe o autostradă din Germania

Conform Libertatea.ro, fiindcă remorca nu avea plăcuțe de înmatriculare a existat suspiciunea că nu nu avea nici asigurare, nici aprobare oficială de circulație.

Microbuzul era condus de doi șoferi, de 29 și 38 de ani, astfel că împotriva lor s-a deschis un dosar de urmărire penală.

Polițiștii au confiscat remorca și elicopterul, iar șoferii și-au continuat drumul fără ele.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: PressPortal.de



Comentarii
Inchide