Doi șoferi s-au dus cu mașinile la spălătorie și s-au întors fără ele

Autor: Promotor 09 mart. 2021 Știri auto

Doi șoferi s-au dus cu mașinile la o spălătorie auto din județul Suceava și s-au întors fără ele. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu autoturismele?

GALERIE FOTO

Doi bărbați din județul Neamț au mers să-și spele mașinile la o spălătorie auto din orașul Siret, județul Suceava. Aceștia s-au întors însă, acasă pietoni. Vizita lor la spălătorie a coincis cu momentul unui control efectuat de Poliția de Frontieră, în cadrul unei acțiuni de combatere a traficului internațional cu autovehicule furate. Aparent surprinzător pentru cei doi, în urma verificărilor, polițiștii au aflat că ambele mașini erau date în urmărire în Italia.

„În data de 05 martie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate. În jurul orei 13.00, la ieșirea din orașul Siret spre Suceava, colegii noștri au identificat două autoturisme aflate în incinta unei spălătorii auto, mașini despre care aveau suspiciuni ca prezintă nereguli”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră Siret.

Cei doi șoferi au declarat că nu știau că mașinile pe care le-au dus la spălătorie erau furate

Șoferii și mașinile lor au ajuns în cele din urmă la sediul Sectorului PF Siret pentru verificări suplimentare. Este vorba despre o Toyota C-HR, de culoare albă, condusă de un bărbat în vârstă de 43 de ani, și despre un Mercedes-Benz Clasa B, tot alb, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 34 de ani. Potrivit Poliției de Frontieră, crossover-ul nipon are o valoare de aproximativ 86.500 de lei. Valoarea compactei germane este estimată în jurul valorii de 91.200 de lei.

Ambele autoturisme au fost indisponibilitate la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor, anunță Poliția de Frontieră. Pe numele celor doi șoferi s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția de Frontieră



Comentarii
Inchide