Doi tineri au trecut prin momente de spaimă după ce maşina în care se aflau a luat foc

Autor: Marius Vișan 26 aug. 2020 Știri auto

Doi tineri, cu vârste de 18 şi 19 ani, au trecut prin momente de spaimă, după ce maşina în care se aflau a luat foc.

Un incendiu a cuprins un autoturism, în localitatea Strei, județul Hunedoara, iar doi tineri, care se aflau în interior, au fost răniţi.

Mașina s-a făcut scrum

„Pompierii Detaşamentului Deva specializaţi în stingerea incendiilor şi prim ajutor au intervenit operativ pentru lichidarea arderii care a afectat autoturismul aproape în totalitate. Din fericire, cei doi tineri, în vârstă de 18 şi 19 ani, ce se aflau în maşină s-au autoevacuat în timp util.

Totuşi, tinerii au suferit arsuri pe membrele superioare şi inferioare şi în zona feţei, fiind îngrijiţi şi transportaţi la UPU Deva de echipajul paramedical”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara pentru Adevărul.ro.

După stingerea incendiului pompierii au concluzionat că incendiul a fost generat de o supraîncălzire a motorului.

Intră în Galeria Foto

Doi tineri au trecut prin momente de spaimă după ce maşina în care se aflau a luat foc

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Hunedoara


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide