Noi detalii despre mașina de poliție care a luat foc în Brăila. Doi polițiști au murit în incendiu

Autor: ProMotor 10 iun. 2020 Știri auto

Marți, 9 iunie, doi polițiști au murit într-un accident rutier, în Brăila, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare. Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care autospeciala de poliție a ieșit de pe carosabil și a luat foc.

Într-un comunicat emis astăzi, 10 iunie, IGPR face noi precizări cu privire la mașina în care au murit cei doi polițiști. „Urmare a apariției în spațiul public a unor informații eronate, referitoare la tragicul accident rutier petrecut în cursul serii de ieri (9 iunie), pe raza comunei Ianca, din județul Brăila, în urma căruia doi polițiști și-au pierdut viața, pentru corecta informare a opiniei publice” se arată în comunicatul de presă.

Mașina de poliție avea ITP valabil

Conform acestora, cei doi polițiști din serviciul de patrulare circulau cu o autospecială de poliție Dacia Logan, an de fabricație 2018, inscripționată și dotată cu rampă de avertizare optico – acustică. Mașina avea revizia efectuată în luna mai 2020, la reprezentanța producătorului din Brăila, iar inspecția tehnică periodică era valabilă până în luna octombrie 2021.

La data producerii accidentului, autoturismul avea un rulaj de aproximativ 64.000 de Km.

„Expertiza tehnică, precum și celelalte probe administrate în cadrul dosarului penal, vor stabili cauzele accidentului rutier, se mai arată în comunicatul de presă.

Autoritățile asigură cetățenii că, la finalul anchetei penale, vor transmite public concluziile acesteia.

Cine erau cei doi polițiști

Agentul șef Mihai Bara și agentul Ana Maria Manea lucrau la Secției 4 de Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila. Agentul Ana Maria Manea avea doar 21 de ani și era încadrată în Poliție de câteva luni, în timp ce agentul șef Mihai Bara, de 45 de ani, era un polițist cu vechime.

VIDEO (Imagini cu un puternic impact emoțional)

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide