Dominic Marcu și Tesla vor lua startul în acest weekend la ultima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă – Trofeul Audi Brașov

Autor: ProMotor 12 oct. 2022 Știri auto
Dominic Marcu și Tesla vor lua startul în acest weekend la ultima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă – Trofeul Audi Brașov

Ultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă se va disputa la Poiana Brașov, într-unul din cele mai frumoase trasee competiționale din țara noastră, care duc mai departe tradiția cursei supranumită ”Etapa Regină a Campionatului”. Dominic Marcu va pilota Tesla Model 3 Performance.

Dominic participă pentru prima dată cu Tesla pe acest traseu de 5 kilometri, la start fiind înscriși peste 100 de piloți.

Când faci lucrurile care îți plac, timpul zboară pur si simplu

”Parcă ieri luam startul peste munte la etapa de la Râșnov, prima etapă din campionat. Când faci lucrurile care îți plac, timpul zboară pur si simplu.

Pe parcursul anului competițional 2022 am lucrat în permanență la îmbunătățirea mașinii și la găsirea celor mai bune setări împreună cu echipa mea, Cyclon Motorsport. Am simțit progres constant și mă bucur că am ajuns la această etapă.

Sper ca pe traseul de la Poiana Brașov să fie un număr cât mai mare de spectatori. Pentru mine suportul fanilor contează enorm și sper ca și în acest weekend să fie alături de noi. Țin să le mulțumesc pentru căldura cu care am fost primit de către aceștia, indiferent de etapă sau de condițiile meteo”, a declarat Dominic Marcu.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Copyright Flavius Croitoriu



Comentarii
Inchide