Două Dacia Duster modificate se vând pe Mobile.de. Perechea costă peste 100.000 de euro – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 21 dec. 2023 Știri auto

Două exemplare modificate de Dacia Duster sunt de vânzare în Germania. Împreună, SUV-urile au un preț de peste 100.000 de euro!

Primul dintre ele este Duster Monster, așa cum îl numește tunerul Carpoint, cel care și vinde mașinile, de altfel. Carpoint este un dealer german ce se ocupă de comercializarea de modele Dacia, dar oferă și modificări pentru acestea. Duster Monster este, să-i spunem așa, apogeul tuningului oferit de Carpoint.

Mașina fură toate privirile cu colantul viu colorat, ce portretizează o figură monstruoasă. Acesta este completat de jante de 20 inch, vopsite în galben, o gardă la sol coborâtă și lumini montate pe dedesubt. Elementele galbene abundă și la interior, nuanța fiind folosită pentru a obține un efect contrastant. De asemenea, vedem că au fost montate lumini ambientale și un plafon „înstelat”, așa cum regăsim pe modelele Rolls-Royce.

Sub capotă este motorul de 1,3 litri, cuplat la o transmisie automată cu 6 trepte. Dacă în varianta de serie produce 150 CP, Carpoint pare că a făcut câteva modificări, deoarece anunțul specifică o putere de 171 CP. Prețul cerut pe Duster Monster este de 52.323 de euro.

Dacia Duster Off-Road Edition

Dacă nu vă încântă prea mult primul dintre aceste exemplare modificate, Carpoint vinde și un Duster pregătit pentru off-road. Spre deosebire de „Monster”, acesta are transmisie manuală și tracțiune integrală. Au fost montate jante cu anvelope speciale pentru teren accidentat, protecții suplimentare și un bull-bar. Pe plafon a fost montat un portbagaj metalic, în care pot fi depozitate canistre, o roate de rezervă și alte echipamente necesare.

Tot la exterior observăm și că mașina a primit un snorkel, ceea ce va permite traversarea vadurilor de apă mai adânci, iar caroseria este finisată cu un colant mat, ce prezintă accente roșii.

Aceste accente continuă și la interior, deoarece cabina a fost retapițată cu alcantara de culoare roșie sau neagră. Putem regăsi acest material pe scaune, volan sau pe fețele de uși. Dacia Duster Off-Road Edition se vinde pe Mobile.de cu prețul de 49.554 de euro.

Astfel, dacă adunăm prețurile celor două mașini, ajungem la suma de 101.877 de euro. Cu acești bani am putea cumpăra 4 exemplare Dacia Duster în echiparea de top Extreme.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide