Rolls-Royce prezintă o ediție limitată pentru Ghost Balck Badge, inspirată de eclipsa solară – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 13 oct. 2023 Știri auto

Rolls-Royce prezintă o ediție specială pentru limuzina Ghost Black Badge. Noua versiune a limuzinei de lux a fost inspirată de o eclipsă solară.

Rolls-Royce a creat o ediție limitată Ghost Black Badge, cu un design inspirat dintr-o eclipsă totală de soare. Producătorul auto a umplut sedanul de lux, Ékleipsis Private Collection, cu numeroase motive ale fenomenului ceresc.

Exteriorul este dominat de nuanța Lyrical Copper, pe care Rolls-Royce o scoate în evidență cu ajutorul ornamentelor Mandarin Orange de pe bara frontală. Aceeași nuanță de portocaliu poate fi regăsită și pe etrierele de frână. La interior, portocaliul străbate cele peste 200.000 de perforații individuale din scaunele bicolore. Rolls-Royce a nuanțat pielea Mandarin într-o nuanță neagră, cu găurile minuscule expunând culoarea contrastantă portocalie de dedesubt.

Ochii ageri vor observa că aceeași nuanță de portocaliu a fost folosită pentru linia laterală, pictată manual, bineînțeles, care străbate mașina pe întreaga sa lungime, în bună tradiție Rolls-Royce.

Rolls-Royce eclipsează concurența cu noua ediție limitată a lui Ghost Black Badge

Unul dintre detaliile cele mai spectaculoase detalii ale mașinii este Starlight Headliner, care este și animat. Când motorul pornește, deasupra capului apare un cerc de 940 de stele, reprezentând coroana solară, adesea vizibilă în timpul unei eclipse totale de soare. Afișajul durează exact șapte minute și 31 de secunde, cel mai lung timp posibil pentru o eclipsă, înainte de a reveni la o constelație.

În plus, bordul prezintă 1.846 de stele gravate cu laser, creând o „cronologie simbolică a unei eclipse totale de soare”. Lângă motivul eclipsei solare de pe tabloul de bord se află un ceas special cu un diamant de 0,5 carate. Reprezintă un singur punct de lumină care apare pe conturul Lunii pe măsură ce acoperă și descoperă soarele. Este pentru prima dată când compania integrează o piatră prețioasă în cadranul unui ceas.

Producătorul auto limitează producția modelului la doar 25 de exemplare. Debutul coincide cu eclipsa anuală de soare din 14 octombrie, care este vizibilă în anumite părți ale emisferei vestice. Toate exemplarele Rolls-Royce Ghost Black Badge Ékleipsis Private Collection au fost deja vândute.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Rolls-Royce


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide