Două grinzi de beton au căzut dintr-un TIR. Drumul blocat complet

Autor: David Andrei 19 ian. 2021 Știri auto

Două grinzi de beton, cu o lungime de peste 15 metri, au căzut din TIR-ul care le transporta. Circulația a fost întreruptă ore bune până la degajarea carosabilului.

GALERIE FOTO

Grinzile de beton au ajuns pe partea carosabilă în timpul transportului agabaritic. Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că circulația a fost întreruptă pe DN 17 Cluj-Bistrița, în zona localității Reteag din cauza celor două grinzi.

Timp de peste două ore s-a circulat deviat. Polițiștii de la Brigada Rutieră și Ordine Publică au dirijat traficul rutier pe Drumul Județean 172F, pe ruta Braniștea-Mica-Dej.

„Drumul Național 17 este blocat total în localitatea Reteag, la Km 11+600m, din cauza unor grinzi din beton care au căzut pe carosabil de pe un trailer, tractat de un cap tractor și care circula pe ruta Dej-Beclean. Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș sunt la fața locului până la restabilirea situației și reluarea traficului rutier. Polițiștii de la Rutieră și Ordine Publică din Beclean dirijează traficul rutier pe Drumul Județean 172F, pe ruta Braniștea-Mica-Dej și recomandă tuturor conducătorilor auto această rută alternativă”, precizează reprezentanții IPJ BN.

Nu au fost victime în urma căderii celor două grinzi din TIR

Din primele cercetări, TIR-ul care transporta grinzile din beton armat prefabricate a intrat în balans, iar acestea au căzut din remorcă.

Nu au existat victime, dar o casă a fost lovită de grinzile desprinse a fost avariată. Un perete a fost spart de cele două grinzi care l-au lovit violent. Din fericire, imobilul nu este locuit.

Potrivit ISU BN, un echipaj de pompieri de la Detașamentul de Pompieri Bistrița a ajuns la fața locului cu o automacara pentru a ridica grinzile căzute. Acestea au fost preluate de un alt autotren.

Autoritățile au deschis o anchetă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, dar acesta nu consumase alcool.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide