Două mașini în două zile în fântânile arteziene din centrul Capitalei

Autor: David Andrei 19 ian. 2021 Știri auto

Două mașini au ajuns în fântânile arteziene din centrul Capitalei. Primul a fost un Volkswagen Golf. Luni seara, și un BMW a aterizat în fântâna nefuncțională.

GALERIE FOTO

Fântânile din centrul Capitalei atrag ca un magnet. În perioada sărbătorilor de iarnă, decorațiunile luminoase din jurul lor erau punctul de atracție, seară de seară, pentru sute de curioși. Acum a venit rândul șoferilor să fie atrași de fântânile nefuncționale pe timp de iarnă.

Duminică a ajuns într-una dintre fântânile dintre Piața Unirii și Piața Constituției un Volkswagen Golf.

Istoria s-a repetat luni seara, în jurul orei 20:30. Dar de această dată, în prim plan, a fost un BMW. Mai mulți bărbați au încercat să scoată mașina din fântână, dar fără succces. Astfel, șoferul a fost nevoit să cheme o platformă pentru a-și recupera autoturismul căzut în fântână.

În ambele cazuri, cei doi șoferi ar fi pierdut controlul direcției într-o zonă în care carosabilul era acoperit de polei. Nicio persoană nu a fost rănită în cele două incidente. În cazul în care fântânile au fost avariate, cei doi șoferi vor fi buni de plată.

Accidentele de la fântânile arteziene din centrul Capitalei, subiecte de glume

“A vrut să adape caii putere”, a glumit un user care a văzut fotografiile publicate pe Facebook.

“Nervoasă femeia care a aruncat ‘tigaia’ de la balcon”, cu aluzie la una dintre mașinile nu tocmai noi care au ajuns în fântână.

“Zici că e pusă cu mâna”, a comentat un tânăr care a observant că BMW-ul a încăput perfect pe lățime, în fântână.

Acestea sunt doar câteva dintre glumele făcute de cei care au văzut imaginile. Oamenii legii îi avertizează însă, pe șoferi: cu poleiul nu e de glumă. În ultimele nopți, temperatura în Capitală a ajuns și până la -15 grade, favorizând formarea gheții și a poleiului.

Oamenii legii le recomandă șoferilor să circule cu atenție sporită, să-și echipeze mașinile corespunzător pentru condițiile de iarnă, să adapteze viteza și să păstreze distanța față de vehiculele din față.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov



Comentarii
Inchide