Două mașini Ferrari au fost distruse într-un accident. Una dintre cele două mașini a luat foc – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 08 mart. 2023 Știri auto

Două mașini Ferrari au fost implicate într-un accident. Șoferii au pierdut controlul și au zburat cu mașinile direct în gardul unei vile din Italia.

Două Ferrari au fost implicate într-un accident serios. Accidentul s-a petrecut în regiunea Marche și a fost surprins de camerele de supraveghere video montate pe o casă. Doi bărbați belgieni se aflau la volanul celor două autoturisme, conform publicației Carscoops.

Potrivit rapoartelor din Italia, șoferii celor două mașini Ferrari, în vârstă de 50 și 54 de ani, sunt din Belgia și au fost în vacanță în apropiere de Ancona. Cei doi au pierdut controlul mașinilor de sute de cai putere atunci și au lovit o bordură la viteză mare. Impactul a făcut ca supercar-urile să se ridice în aer înainte de a se prăbuși în gardul unei vile. Unul dintre șoferi, care a fost transportat la spital pentru teste, a fost eliberat ulterior.

VIDEO

Una dintre cele două mașini a luat foc

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum un Ferrari 296 GTB roșu scapă de sub control și se prăbușește în gard. Câteva momente mai târziu, un Ferrari F12Berlinetta albastru îl urmează, zburând prin aer și izbucnind în flăcări la impactul cu același gard.

Același om care a postat pe YouTube accidentul inițial, Antonio Pio Guerra, a postat pe canalul său și clipurile care arată cum pompierii au intervenit să stingă incendiul izbucnit la Ferrari-ul albastru.

Dorința de viteză a celor doi putea să se soldeze mult mai rău. Din fericire, cei doi bărbați au scăpat cu viața, doar cu câteva răni ușoare. În schimb, daunele materiale sunt mult mai mari, iar cascadoria lor a distrus cele două supercar-uri italiene. Indiferent de cât de potentă este mașina pe care o conduceți, comportamentul agresiv nu are ce căuta pe drumurile publice. Adevăratul potențial al unor astfel de vehicule poate fi exploatat pe circuit, într-un mediu sigur pentru toată lumea.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Antonio Pio Guerra YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide