Două persoane au murit blocate într-o mașină care a căzut în apă la Arad – FOTO

Autor: George Cristea 14 iul. 2020 Știri auto

Două persoane au murit blocate într-o mașină care a căzut în apă în județul Arad, ambele fiind declarate decedate la sosirea salvatorilor. Tragedia s-a petrecut pe drumul județean DJ791, între localitățile Olari și Sintea Mică.

Intră în Galeria FOTO

Un autoturism a căzut în apă în Canalul Morilor, între localitățile Olari și Sintea Mica, în județul Arad. Accidentul s-a produs pe drumul județean DJ791, după ce șoferul a pierdut controlul direcției într-o curbă la dreapta. Echipele de intervenție de la ISU Arad au intervenit cu un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD, o ambulanță și un echipaj de căutare-salvare.

Două persoane au murit blocate într-o mașină căzută într-un canal. Cum s-a petrecut accidentul

„În urma cercetărilor efectuate la locul accidentului s-a stabilită că un arădean în vârstă de 74 de ani a condus un autoturism pe DJ 791, dinspre Olari înspre Sintea Mică, iar la kilometrul 19+750 m, într-o curbă ușoară la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se într-un canal colector de apă (Canalul Morilor)”, se arată într-un comunicat al ISU Arad.

În mașină se mai afla un alt bărbat, în vârstă de 70 de ani. Cei doi au fost extrași din autoturism de echipele de intervenție în stare de inconștiență, fără semne vitale. În ciuda manevrelor de resuscitare, echipajele medicale prezente au fost nevoite să declare decesul celor doi bărbați.

Cel mai probabil, cei doi au rămas blocați în mașină în urma impactului și nu s-au mai putut salva după ce mașina a căzut în apă. Urmele de pe parbriz, care pare să fi fost spart din interior, indică și faptul că cei doi nu purtau centurile de siguranță, ceea ce explică într-o oarecare măsură gravitatea accidentului în condițiile în care mașina nu este foarte avariată.

Într-un accident la fel de tulburător, doi ruși au fiert de vii într-un Logan care a căzut într-o canalizare cu apă fierbinte.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide