Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unor accidente rutiere în Capitală în decurs de jumătate de oră

Autor: Marius Vișan 31 oct. 2019 Știri auto
Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unor accidente rutiere în Capitală în decurs de jumătate de oră

Se pare că vremea de afară are impact asupra numărului de accidente, asta pentru că oamenii apelează la mașina personală mai ales în perioadele când temperatura exterioară scade.

Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unor accidente rutiere în Capitală, pe Şoseaua Berceni, respectiv Bulevardul Iuliu Maniu. Şoferii maşinilor care au produs accidentele au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

În jurul orei 05.30, un şofer care se deplasa pe Şoseaua Berceni, sensul de ieşire din Bucureşti, a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 60 de ani, informează Brigada Rutieră. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Tot în Capitală a avut loc alt accident rutier, produs în jurul orei 6:00. Un şofer care se deplasa pe Bulevardul Iuliu Maniu, sensul de ieşire din Bucureşti, în dreptul Liceului nr. 8, a accidentat un bărbat în vârstă de 45 de ani. Şi acesta şi-a pierdut viaţa în accident. Şi la acest şofer rezultatul alcooltest a fost zero.

Sursă: Mediafax

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Digi24.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide