Dric de lux: Rolls Royce Phantom Hearse B12

Autor: Tiberiu Abagiu acum 9 ani Știri

Cu toţii ne dorim o dată în viaţă o maşină cât mai specială, chiar dacă acest lucru nu este posibil. În schimb, cei care deţin numeroase maşini exclusiviste în timpul vieţii, la finalul ei au nevoie să iasă în evidenţă cu ceva şi mai deosebit. Biemme Special Cars s-a gândit să ofere posibilitatea de a merge cu un Rolls Royce pe ultimul drum. Însă, cu siguranţă dricul denumit Rolls Royce Phantom Hearse B12 va fi folosit tot de cei cu dare de mână care nu vor să renunţe nici morţi (la propriu) la afirmarea statutului social.

Dacă pe tine este posibil să te lase rece această ofertă, pentru alţii ar putea fi una extrem de tentatntă care vor plăti bani grei să îşi afişeze nivelul social dobândit în timpul vieţii cu această maşină la trecerea în lumea cealaltă.

În ceea ce priveşte datele tehnice, Phantom Hearse are un motor V12 de 6,75 litri şi 460 CP şi dispune de o transmisie automată în 6 trepte. Un motor numai bun pentru cei care vor să fie în pole position în drum spre lumea de dincolo. Mai mult, toţi pasagerii …sau aproape toţi se vor bucura de confortul dat de suspensia cu auto-reglare şi de calitatea finisajelor interioare în stil tipic englezesc.

Preţul maşinii de peste 500.000 de euro, dar mai ales caroseria de aluminiu la a cărei construcţii s-au folosit peste 600 de piese îl vor face pe pasagerul principal să atragă toate privirile în faţa bisericii (asta în caz că nu ar fi atras-o deja).
Comentarii
Inchide