O dronă a surprins imaginile. Ce ascunde Tesla sub prelate?

Autor: David Andrei 26 ian. 2021 Știri auto

O dronă a surprins imaginile bizare. Fotografiile și filmarea au ajuns pe rețelele de socializare. Tesla spera să poată păstra secretul.

GALERIE FOTO

Tesla a lucrat în mare secret la versiunile actualizate Model S și Model X. Ultima oară când limuzina a primit îmbunătățiri a fost în 2016, iar crossover-ul electric a rămas practic neschimbat de la apariția sa pe piață, în anul 2015. Este, se pare, momentul pentru o schimbare.

Este o schimbare despre care nici chiar Elon Musk, deosebit de transparent pe contul său de Twitter în mod obișnuit, nu a dezvăluit vreun detaliu. Nici măcar momentul lansării pe piață ale versiunilor facelift nu a fost anunțat. Șeful de la Tesla știe că drone expediate de curioși îi inspectează uzina de la distanță. Este probabil și motivul pentru care celebra “Gigapress” lucrează cu acoperișul retractabil deschis. (vezi GALERIA FOTO).

Dar fotografiile surprinse de o dronă alimentează zvonurile. Acestea au fost realizate la uzina Tesla din Fremont. În imagini apar trei vehicule acoperite de prelate și urcate pe platforme. Utilaje speciale le tractează către locul în care vor fi depozitate. De sub prelate, se pot ghici formele celor două vehicule, Model S și Model X.  Liniile lor par însă, mai angulare. Evident, dacă nu ar fi vorba despre o serie de modificări de design, acoperirea unităților construite nu ar avea niciun sens.

În filmare apar și alte vehicule Tesla acoperite, dar acelea par să fie Model 3 și Model Y.

Tesla a oprit producția pentru Model S și Model X

Tesla a oprit producția pentru Model S și Model X la uzina din Fremont în luna decembrie a anului trecut. Decizia a surprins în contextul tentativei companiei de a-și atinge obiectivul: 500.000 de unități produse. Motivul ar putea fi chiar apariția noilor versiuni. Planul inițial era de a relua producția pe 11 ianuarie. Dar nicio informație nu a trecut de zidurile fabricii californiene.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide