DS 3 Crossback E-Tense evoluează. Noua autonomie pe care o atinge este de 341 de km (WLTP)

Autor: Marius Vișan acum 2 ani Știri auto

Primul model DS 100% electric din gamă evoluează. Comercializat din 2019, DS 3 Crossback E-Tense atinge acum o autonomie de 341 de kilometri conform ciclului combinat WLTP, cu o creștere de aproape 7%.

Această evoluție a avut în vedere utilizarea în condiții reale a modelului DS 3 Crossback E-Tense. Pompa de căldură a primit un senzor de umiditate pentru o eficiență sporită. Oferită standard, pompa de căldură permite producerea de căldură prin compresie, pentru a genera aer cald.

În Franța, prețul de pornire pentru DS 3 Crossback E-Tense este de 39.400 Euro

Rezultatul este un consum redus de energie. Raportul de transmisie a fost, de asemenea, optimizat pentru a îmbunătăți eficiența DS 3 Crossback E-Tense.

Pneurile noi de 17 inch, clasa A, dezvoltate de Continental contribuie, de asemenea, la câștigul de autonomie în condiții reale de utilizare. Oferite în dimensiunea 215/60 R17 96H, anvelopele Continental EcoContact 6 Q introduc un nou compus cu siliciu de înaltă tehnologie pentru a îmbunătăți rezistența la rulare și a reduce emisiile sonore.

Intră în GALERIA FOTO

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Peugeot-Citroen


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide