Cât costă în România DS9, limuzina care produce panică la Mercedes și BMW?

Autor: Elena Luchian 28 apr. 2021 Știri auto

Limuzina DS9 a ajuns în România. Ce preț are pentru clienții români? Este pentru cei care nu mai vor să audă de BMW Seria 5 și Mercedes-Benz Clasa E.

GALERIE FOTO

Noua limuzină DS9, prezentată în urmă cu un an, poate fi comandată acum și în țara noastră. Pentru început, modelul este disponibil cu un motor pe benzină sau cu un sistem plug-in hybrid.

Versiunea de bază este cea cu motor 1.6 PureTech, care dezvoltă 225 de cai putere și un cuplu de 300 Nm. Aceasta are un preț de pornire de 49.900 de euro.

Echiparea standard propune faruri și stopuri full LED și jante de 19 inci. În cabină se regăsesc un volan îmbrăcat în piele Nappa, iar șoferul și pasagerul din dreapta iau loc pe scaune cu reglaj electric și cu funcție de încălzire.

Ce aflat la volan va primi informațiile cu privire la rulare pe un instrumentar de bord digital de 12 inci și va putea controla funcțiile mașinii prin intermediul unui ecran tactil cu aceleași dimensiuni.

Versiunea de top are tot 225 de cai putere, dar un cuplu superior, de 360 Nm. Aceasta este pusă în mișcare de același motor de 1,6 litri, care funcționează în tandem cu un motor electric. O baterie cu o capacitate de 11,9 kWh îi asigură o autonomie electrică de până la 48 de kilometri. Unitatea de stocare a energiei se poate încărca la o stație de 7,4 kW într-o oră și 45 de minute.

Pentru această versiune, discuțiile pornesc de la 61.900 de euro.

Cel mai scump DS9 disponibil acum în România

Clienții DS pot alege una dintre cele două linii de echipare: Performance Line+ și Rivoli+. Cel mai scump DS9 la ora actuală este cel cu sistemul plug-in hybrid, tracțiune integrală și și echipare Rivoli+. 74.600 de euro este prețul de pornire.

Două alte versiuni plug-in hybrid, cu 250, respectiv 360 de cai putere, își vor face apariția în gamă. Cea din urmă va fi echipată cu sistem de tracțiune integrală.

Indiferent de motorizare, propulsoarele sunt cuplate la o transmisie automată cu opt rapoarte.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide