Dubă încărcată cu porci, implicată într-un accident – VIDEO

Autor: ProMotor 07 feb. 2021 Știri auto

Impactul dintre un autoturism și o dubă care transporta porci s-a soldat cu rănirea a două persoane.

Potrivit IPJ Buzău, accidentul rutier s-a produs, sâmbătă după-amiază (6 februarie 2021), pe E85, la ieșire din municipiul Râmnicul Sărat către Focșani.

După accident, animalele au fost aruncate pe câmp

Potrivit martorilor, un Volkswagen Golf a intrat într-o furgonetă care transporta zece porci. După impact, animalele au fost aruncate pe câmp. În autoturism se aflau șoferul, o tânără, o fetiță și mama șoferului, scrie Adevărul.ro.

În urma coliziunii, două persoane din autoturism au fost rănite, necesitând transportarea cu o ambulanță la spital. Din spusele șoferului din Golf, cel din fața sa a vrut să vireze la dreapta de pe banda a doua, și i-a tăiat calea. La rândul lor, cei din dubă susțin că au fost izbiți din spate și nu au nicio vină.

VIDEO

Nu este primul incident care implică un transport de porci

Anul trecut, un accident bizar s-a produs pe autostrada A1, la kilometrul 472, după ce un porc a căzut dintr-o mașină care transporta animale. Două mașini s-au lovit în accident, încercând să evite porcul.

La locul intervenției s-a deplasat de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și 4 pompieri. În accident au fost implicate două autoturisme care s-au ciocnit. Ele au încercat să evite un porc căzut dintr-un autocamion pentru transport animale.

Din fericire, potrivit celor de la ISU Banat, nicio persoană nu a fost rănită, deși mașinile au avut de suferit serios în urma impactului. După cum se poate vedea din fotografiile din galeria foto, una dintre ele pare că nu va mai putea circula vreodată, având caroseria complet deformată. De asemenea, porcul și-a dat obștescul sfârșit în urma rănilor suferite după ce a fost lovit de cele două mașini.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Stiri de Buzau / Facebook



Comentarii
Inchide