Un autoturism s-a făcut scrum pe o stradă din Cluj-Napoca. De la ce a pornit incendiul?

Autor: ProMotor 21 oct. 2020 Știri auto

Un autoturism a ars, marţi seară, pe o stradă din Cluj-Napoca, în urma unei defecţiuni la instalaţia electrică. În urma incidentului, nu au fost persoane rănite.

Reprezentanţii Inspectorarului pentru Situaţiide Urgenţă (ISU) Cluj au anunţat că, marţi seară, două autospeciale au fost alertate pentru a stinge flăcările care au cuprins un autoturism care circula pe strada Bună ziua din municipiul Cluj-Napoca.

Mașina a ars ca o torță până la venirea pompierilor

„În momentul sosirii pompierilor, autoturismul era cuprins în totalitate de flăcări, iar stingerea acestora s-a realizat în circa 10 minute. Amplasarea în apropierea unui alt autoturism a dus la deteriorarea unor elemente din caroseria acestuia”, a arătat sursa citată.

În urma incidentului, nu s-au înregistrat persoane rănite. Din cercetările preliminare s-a stabilit că totul a pornit de la o defecţiune a instalaţiei electrice a autoturismului, scrie Adevărul.ro.

Intră în Galeria Foto

Vechimea parcului auto din România

Nu știm exact care este vechimea acestei mașini, dar putem presupune că vârsta ar fi putut duce la apariția unor defecțiuni la sistemul electric. În ceea ce priveşte vechimea parcului auto din România, vârsta medie a autoturismelor achiziţionate anul trecut a fost de 8,3 ani, faţă de 9 ani în 2018. La maşinile second-hand, vârsta medie a scăzut uşor, la 11,2 ani.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Simona Simo - ‎INFO TRAFIC CLUJ



Comentarii
Inchide