Cum arată și cât costă Duster ”de Dubai”

Autor: Marius Vișan acum 2 ani Știri auto

În prezent grupul auto francez vinde modelul Duster și sub sigla Renault pe piețele din afara Europei. La fel este cazul și în Emiratele Arabe Unite.

Am fost curioși să aflăm cu cât se vinde și cum arată un Duster ”de Dubai”, la mâna a doua, așa că am dat o căutare pe internet.

Pe site-ul Dubicars.com am găsit câteva oferte cu mașini rulate. Cel mai scump Renault Duster la mâna a doua costă 46.900 de dirhami, echivalentul a 10.966 de euro.

Duster ”de Dubai”, la mâna a doua, costă aproape 11.000 de euro

Este vorba despre un Renault Duster produs în anul 2019 care a ajuns la un rulaj de 23.764 km. Are motor pe benzină și cutie de viteze automată. Interiorul este decorat cu material deschis la culoarea (bej).

Intră în GALERIA FOTO

La exterior Renault Duster din Dubai nu se diferențiază foarte mult de fratele său din Mioveni. Cu excepția grilei și a logourilor, regăsim aceleași detalii ca și la modelele Dacia. Chiar și jantele și culoarea caroseriei (Orange Atacama) sunt specifice Duster-ului produs la noi în țară.

Duster ”de Dubai” este mai ieftin cu aproape 4.700 de euro față de o Dacia Duster vândută în România: Același an de fabricație, aceeași motorizare și același număr de kilometri rulați. Diferă doar transmisia. În țara noastră, o Dacia Duster fabricată în 2019, cu 23.689 de km, motor pe benzina costă aproximativ
15.700 de euro. Singura diferență ar fi că exemplarul vândut la noi în țară are cutie de viteze manuală.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dubicars.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide