Crossover-ul 100% electric e-Niro se poate comanda în România

Autor: Promotor 26 feb. 2020 Știri auto

Crossover-ul 100% electric e-Niro va fi disponibil pe piața autohtonă începând din această primăvară.

e-Niro va costa de la 40.460 Euro cu TVA inclus pentru versiunea cu baterie de 39,2 kWh și de la 45.172 Euro cu TVA inclus pentru versiunea cu baterie de 64 kWh. Primul lot de mașini va fi livrat chiar în cursul acestui an.

Proiectat la centrul de design Kia din California, SUA și Namyang, Coreea, e-Niro încorporează practicitatea și aspectul atractiv al unui crossover cu un design aerodinamic. Interiorul este echipat în variante de material textil și piele sintetică, piele sintetică integrală sau piele naturală. Un nou sistem ambiental de lumini este oferit pentru consola centrală și schimbătorul de viteze iar pasagerii pot să aleagă între șase culori – alb, gri, bronz, roșu, verde și bleu.

Sistemul infotainment touchscreen de 10,25 inch cu interfața HMI rămâne în centrul planșei de bord, dar a fost modificat pentru a oferi o serie de elemente specifice automobilelor EV. Noul sistem infotainment permite proprietarilor să localizeze stațiile de încărcare din apropiere și monitorizează nivelul de încărcare al bateriei și distanța pe care o mai poate parcurge automobilul.

GALERIE FOTO

e-Niro este echipat cu pachetul de baterii litiu-ion polymer de înaltă capacitate de 64 kWh. Conform ciclului combinat WLTP, oferă o autonomie mai mare de 455 kilometri cu o singură încărcare cu zero emisii CO2 . Conform standardelor WLTP, în ciclul urban, e-Niro este capabil să parcurgă până la 615 km. Cumpărătorii pot opta de asemenea pentru pachetul de baterii litiu-ion de 39.2 kWh ce oferă o autonomie de până la 289 kilometri cu o singură încărcare, conform ciclului combinat WLTP. Conectat la un încărcator rapid de 100 kW, e-Niro are nevoie de doar 42 minute pentru încărcarea bateriei de la 20% la 80%.

Modelele echipate cu pachetul de baterii de 64 kWh destinat deplasărilor lungi sunt cuplate la un motor de 150 kW (204 CP), ce oferă un cuplu de 395 Nm, permițând lui e-Niro să accelereze de la 0 la 100 kmh în doar 7.8 secunde. Pachetul de baterii standard de 39.2 KWh este cuplat la un motor de 100 kW (136 CP), ce oferă un cuplu de 395 Nm și propulsează automobilul în 9.8 secunde de la plecarea de pe loc și până la 100 kmh. La fel ca și variantele Niro Hybrid și Plug-in Hybrid, noul model electric dispune de tracțiune pe roțile din față.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide