E oficial: va exista un Duster pick-up de serie cu cabină dublă

Autor: Iulian Dnistran 09 iun. 2015 Știri auto

Ce vezi în pozele de mai jos este versiunea oficială a pick-upului cu patru uşi Renault Duster. Caradisiac scrie că francezii vor dezvălui, în cele din urmă, varianta de serie a modelului pe care-l aşteptam de cel puţin un an.

Evenimentul de lansare va avea loc în 18 iunie în Buenos Aires, Argentina, iar asta ne duce la prima şi cea mai mare problemă a acestui model: la început (pentru o perioadă pe care nu avem cum să o ştim), Dusterul pick-up cu patru uşi va fi construit oficial doar pentru piaţa din America de Sud.

Sigur, am văzut deja că există cel puţin un Duster cu cabină dublă care cutreieră drumurile din România, dar acela a fost modificat în atelierele Romturingia, aceleaşi care s-au ocupat de transformarea Dusterelor pick-up cu două uşi pentru OMV-Petrom. Cu alte cuvinte, cele două pick-upuri (cel făcut în România şi cel din America de Sud) nu sunt identice – unul e făcut de nişte specialişti în recarosări, iar celălalt va fi contruit într-o fabrică Renault.

Din pozele pe care le avem la îndemână, putem vedea că modelul pregătit de francezi pentru Argentina şi ţările vecine seamănă foarte bine cu conceptul Oroch, despre care am spus de la bun început că se va metamorfoza, la un moment dat, într-o camionetă de serie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide