Cât costă SUV-ul EcoSport prin Programul Rabla în 2021 și cu promoția Ford?

Autor: David Andrei 03 mai 2021 Știri auto

Ford EcoSport este cel mai accesibil SUV din gama Ford. Dar cât costă modelul în 2021 prin Programul Rabla și cu promoția oferită de Ford? Subvenția de la stat a crescut anul acesta.

GALERIE FOTO

Ford EcoSport intră în Programul Rabla cu o propunere interesantă. Prețul său de listă este de 19.800 de euro cu TVA inclus. Dar subvenția de la stat și promoțiile oferite de Ford îi aduc o reducere substanțială. Cu prima de la stat, SUV-ul construit la Craiova ajunge la aproximativ 18.300 de euro. Dar Ford mai are un as în mânecă. Astfel, mașina ajunge să fie unul dintre cele mai ieftine modele cu gardă mare la sol disponibile la această oră în România.

EcoSport poate fi achiziționat cu un preț de pornire de la 13.350 de euro.

Ford EcoSport prin Programul Rabla și la reducere – Ce primești în acești bani?

Este prețul trecut în dreptul versiunii Titanium prin Programul Rabla 2021 și cu reducerea oferită de Ford. Aceasta vine cu jante din aliaj de 17 inci, faruri LED și accente cromate.

Șoferul va primi un volan multifuncțional îmbrăcat în piele ecologică. Acesta va beneficia și de prezența unui parbriz încălzit, a patru geamuri electrice și a unui sistem de aer condiționat cu reglaj automat.

Se mai regăsesc la bord un ecran tactil de 8 inci și șapte airbag-uri. Tot la capitolul ‘siguranță’, Ford EcoSport vine echipat cu sistem de asistență pre-coliziune și asistent de viteză inteligent.

Cel mai mic preț îi este atribuit versiunii cu motorizarea 1.0 Fox cu 125 de cai putere. Propulsorul livrează resursele către puntea față prin intermediul unei transmisii manuale cu șase trepte.

Cei care vor mai mult pot alege echiparea ST Line sau Active. Prima îi asigură SUV-ului un look mai sportiv, iar cea de-a doua îl face să arate pregătit pentru aventuri în off-road. Pentru fiecare dintre cele două prețul de pornire este de 21.300 de eurro, înainte de aplicarea reducerii Ford și scăderea contravalorii tichetului oferit prin Programul Rabla.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide