Cum arată și cât costă noul Ford EcoSport Active produs la Craiova?

Autor: Elena Luchian 06 nov. 2020 Știri auto

La Craiova se construiește o nouă versiune a lui Ford EcoSport. Este vorba despre Active. Noul Ford EcoSport Active este deja disponibil la comandă.

GALERIE FOTO

Ford a făcut publice primele imagini și primele informații despre noul său EcoSport Active, a cărei sosire a anunțat-o la începutul lunii trecute. Această nouă versiune le este dedicată celor pasionați de aventuri în afara asfaltului. Din acest motiv, mașina vine cu o gardă la sol mai mare și protecții suplimentare de culoare neagră ale caroseriei.

Ford îi trece în cont o suspensie și o direcție cu setări noi, dar și un diferențial cu alunecare limitată.

Versiunea Active poate fi comandată doar cu motorul pe benzină EcoBoost de un litru, care dezvoltă 125 de cai putere. Acesta este cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte.

Este ușor de recunoscut noua versiune. Apare logo-ul Active pe aripi. Echiparea de bază include bare față ș spate în culoarea caroseriei, jante din aliaj de 17 inci, faruri cu lumini de zi LED, geamuri fumurii în partea din spate și plafon negru.

Se regăsesc la bord scaune și un volan îmbrăcate în piele neagră. EcoSport Active vine cu sistemul multimedia SYNC cu ecran tactil de 8 inci, sistem de aer condiționat cu reglare automată, oglinzi electrice și încălzite și patru geamuri electrice.

Cât costă noul Ford EcoSport Active, care se construiește la Craiova?

Apariția lui Ford EcoSport Active este motivată prin popularitatea de care a beneficiat Fiesta Active, comandată de peste 55.000 de clienți în doi ani. Mai mult, una din cinci unități Focus comandate anul acesta este o versiune Active.

Clienții români pot comanda noul Ford Ecosport Active cu un preț de pornire de 21.100 de euro. Ford propune însă, o ofertă de lansare, cu start de la 15.250 de euro. Prețul include reducerile oferite de Ford România și prima de casare de 6.500 de lei obținută prin intermediul Programului Rabla.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide