Efectul caniculei. Un șofer și-a montat lustră cu ventilator în mașină

Autor: David Andrei 31 iul. 2020 Știri auto

Canicula îi transformă pe șoferi în veritabili inventatori. Astfel, un șofer a ajuns să-și monteze în mașină ceea ce a fost odată o lustră cu ventilator.

GALERIE FOTO

Erau la mare căutare lustrele cu ventilator în anii ’90, atunci când nu găseai un aparat de aer condiționat în orice apartament. Dar vremurile s-au schimbat și acele lustre s-au transformat în… antichități. Așa că un șofer s-a gândit ce ar putea face cu obiectul inutil.

Astfel, ventilatorul a fost instalat pe plafonul mașinii sale, un Subaru Outback de generația a patra. Deloc surprinzător, pe Reddit, acolo unde s-a lăudat cu noul sistem de reducere a temperaturii la bord, inventatorul are user-ul “Invenții inutile”.

Ventilatorul cu trei elice nu lasă prea mult spațiu pentru capul celor aflați la bord, dar se pare că îi ferește de caniculă.

Ce motive ar avea un șofer să își instaleze un ventilator în mașină?

Cei care au văzut imaginile au încercat să-i găsească circumstanțe atenuante șoferului care și-a montat ventilatorul în mașină, deși vehiculul său este dotat cu sistem de aer condiționat.

“Aerul condiționat consumă prea mult combustibil!”, explică un user.

“Ar fi prea multă gălăgie în mașină dacă ar merge pe autostradă cu geamurile deschise”, spune altul.

Un alt utilizator îl ia peste picior pe inventator: “Un ventilator pe tavanul mașinii ar arăta excelent într-un Range Rover Evoque decapotabil. Ambele sunt la fel de inutile.”

O discuție amuzantă a început pe marginea filmării publicate pe Reddit: “Când este frig afară, ventilatorul bagă căldură?”, întreabă în glumă un user. “Doar când mașina merge în marșarier. Și scoate și sunete de avertizare atunci când dă cu spatele”, îi răspunde altul.

Pentru a face față caniculei, un alt șofer și-a instalat un aparat de aer condiționat de tipul celor potrivite pentru apartamente, de exemplu. (Vezi GALERIA FOTO).

I design unnecessary products so today I built a ceiling fan for my car. from r/funny

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide