Un elicopter militar a aterizat pe un câmp din Constanța. Un șofer a oprit să îi dea o mâna de ajutor pilotului – VIDEO

Autor: ProMotor 26 mai 2021 Știri auto
Un elicopter militar a aterizat pe un câmp din Constanța. Un șofer a oprit să îi dea o mâna de ajutor pilotului – VIDEO

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut în dimineața zilei de marți, 25 mai, în Pecineaga, un elicopter militar american fiind nevoit să aterizeze pe un câmp de la marginea comunei.

În acest moment nu se știu motivele pentru care elicopterul, model AH-64 Apache, a fost nevoit să aterizeze pe terenul agricol, chiar în apropierea drumului județean care duce în comuna Pecineaga.

Primarul comunei, Stan Niculae, spune că nu au avut loc incidente neplăcute, nu a fost nimeni rănit și niciunul dintre localnici nu a suferit pagube materiale.

Incidentul a fost filmat de cei care treceau pe drumul județean, fiind chiar luat în râs de către unii dintre participanții la trafic, care i-au întrebat pe militarii americani desemnați să păzească aparatul daca nu cumva au rămas fără benzină și au nevoie de combustibil, precizează site-ul de ştiri Constantă News.ro.

Nu este singurul incident în care au fost implicați vehicule ale Armatei SUA

În 2019 un tanc al US Army, care participa la exercițiul Saber Guardian 19, a intrat într-o zonă agricolă. S-a întâmplat pe timpul desfășurării unor activități de instruire din cadrul Exercițiului Multinațional Saber Guardian 19. Atunci, militari ai Armatei SUA, care se deplasau în condiții meteo nefavorabile, au traversat, din eroare, cu tehnica de luptă blindată din dotare o zonă agricolă, rezultând distrugerea unor culturi.

Zona în cauză nu era situată pe traseul de deplasare convenit cu autoritățile locale și cu agenții economici care au în proprietate terenuri în zonă.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Sursa video: ervin.cocosh



Comentarii
Inchide