Imaginea săptămânii: Un elicopter al armatei a fost fotografiat într-o benzinărie din Focșani

Autor: George Cristea 18 apr. 2021 Știri auto
Imaginea săptămânii: Un elicopter al armatei a fost fotografiat într-o benzinărie din Focșani

Imaginea săptămânii i-a bulversat pe internauți: un elicopter al armatei a fost fotografiat într-o benzinărie din Focșani. Glumele nu au întârziat să inunde rețelele de socializare după postarea fotografiei.

Printre cele mai ciudate obiecte surprinse de șoferi pe drumurile publice din România se află și un elicopter al Armatei Române. Acesta a fost transportat pe o platformă pe „drumul morții” E85 și a supraviețuit miraculos acestei încercări.

Probabil pentru a sărbători evenimentul, șoferul platformei a oprit la o benzinărie din Focșani, unde a și fost surprinsă imaginea săptămânii. De aici și până la șuvoiul de glume care a inundat rețeaua de socializare nu a fost decât un pas.

Un elicopter al armatei a fost fotografiat într-o benzinărie. Alte întâmplări incredibile!

Imaginea a fost surprinsă de un localnic, care a dorit să împărtășească momentul pe Facebook. Comentariile celor care au văzut imaginea nu s-au lăsat așteptate: „Îl duce la programul „Rabla” sa ia unul electric!!”, sau „Alimentează să plece în Ucraina să se bată cu Putin”, sunt doar două dintre mesajele spumoase după vizionarea imaginii.

Nu știm dacă în zona Moldovei a început acum și ridicarea elicopterelor, nu doar a mașinilor, dar ce știm cu siguranță este că benzinăriile sunt locuri în care se întâmplă lucruri deloc banale. Așa cum este în cazul acestei tinere care se învârte de ceva vreme în benzinărie încercând să ajungă la pompă cu partea pe care are capacul rezervorului. Pe filmare se poate observa cum șoferița gesticulează nervoasă și complet debusolată.

Dacă vi se pare că acesta e un caz tipic de prostie, înseamnă că nu l-ați văzut pe tânărul care a tras la benzinărie pentru a-și alimenta mașina – o Tesla. Tânărul a reușit să deschidă capacul portului de încărcare și a încercat să introducă pistolul de alimentare acolo, dar își dă seama de incompatibilitate. În sfârșit, dacă sunteți convinși că astfel de năzbâtii se pot întâmpla doar la alții, avem exemplul unui român verde, urmaș al dacilor, care a plecat cu furtunul pompei după el dintr-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui A2.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dani Gongu / Facebook / Ziarul de Iași



Comentarii
Inchide