Elon Musk a compus muzica pentru cea mai nouă reclamă Tesla

Autor: Ionuț Vîlciu 21 aug. 2022 Știri auto

Elon Musk a compus muzica folosită în ultima reclamă făcute de Tesla. Spotul publicitar a fost publicat pe pagina oficială de Instagram a companiei.

Celor de la Tesla nu prea le stă în fire să producă reclame pentru mașinile lor. Am putea spune că cea mai bună reclamă pentru ei este chiar CEO-ul, Elon Musk. Lăsând gluma la o parte, producătorul american de mașini electrice nu prea se bazează pe astfel de practici. Cu toate acestea, Tesla a creat un clip video cel puțin bizar pentru a promova brandul.

La fel ca multe dintre lucrurile pe care Tesla le face, acest spot publicitar este cel puțin neconvențional. Nu se prezintă cadre dinamice care să înfățișeze mașinile, nici detalii despre modele, doar patru mașini în semi întuneric. Atmosfera seamănă cu cea dintr-un club. Cele patru mașini, care par a fi Modele Y, oferă un spectacol de lumini. Înainte ca totul să înceapă, un om dă startul întregii coregrafii. Apoi totul începe.

Tesla face coregrafie pe muzica lui Elon Musk

Cele patru mașini au făcut o coregrafie de lumini. De asemenea, mișcările capacelor portbagajelor erau și ele coordonate pe ritm. Muzica nu era vreun hit actual, la care probabil ne-am aștepta, ci chiar creația lui Elon Musk. Nu vă faceți griji. Nu va trebui să faceți prea multe căutări sau să deschideți Shazam pentru a afla ce melodie este aceasta. Veți afla imediat de la noi.

După cum puteți citi pe pereți, semnele cu neon spun „Don’t Doubt Your Vibe” și asta cântă și versurile. Șlagărul pe care cele patru modele Tesla își derulează spectacolul este o melodie a lui Elon, care a apărut în 2020. Ea poate fi ascultată chiar aici.

Tesla nu este o companie convențională și nici marketingul său nu este. În definitiv, de ei se vorbește peste tot, iar acest lucru probabil că este o reclamă care bate orice spot publicitar.

Clipul complet poate fi vizionat mai jos:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tesla (@teslamotors)

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Instagram Tesla


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide