Elon Musk a compus muzica pentru cea mai nouă reclamă Tesla

Autor: Ionuț Vîlciu acum o lună Știri auto

Elon Musk a compus muzica folosită în ultima reclamă făcute de Tesla. Spotul publicitar a fost publicat pe pagina oficială de Instagram a companiei.

Celor de la Tesla nu prea le stă în fire să producă reclame pentru mașinile lor. Am putea spune că cea mai bună reclamă pentru ei este chiar CEO-ul, Elon Musk. Lăsând gluma la o parte, producătorul american de mașini electrice nu prea se bazează pe astfel de practici. Cu toate acestea, Tesla a creat un clip video cel puțin bizar pentru a promova brandul.

La fel ca multe dintre lucrurile pe care Tesla le face, acest spot publicitar este cel puțin neconvențional. Nu se prezintă cadre dinamice care să înfățișeze mașinile, nici detalii despre modele, doar patru mașini în semi întuneric. Atmosfera seamănă cu cea dintr-un club. Cele patru mașini, care par a fi Modele Y, oferă un spectacol de lumini. Înainte ca totul să înceapă, un om dă startul întregii coregrafii. Apoi totul începe.

Tesla face coregrafie pe muzica lui Elon Musk

Cele patru mașini au făcut o coregrafie de lumini. De asemenea, mișcările capacelor portbagajelor erau și ele coordonate pe ritm. Muzica nu era vreun hit actual, la care probabil ne-am aștepta, ci chiar creația lui Elon Musk. Nu vă faceți griji. Nu va trebui să faceți prea multe căutări sau să deschideți Shazam pentru a afla ce melodie este aceasta. Veți afla imediat de la noi.

După cum puteți citi pe pereți, semnele cu neon spun „Don’t Doubt Your Vibe” și asta cântă și versurile. Șlagărul pe care cele patru modele Tesla își derulează spectacolul este o melodie a lui Elon, care a apărut în 2020. Ea poate fi ascultată chiar aici.

Tesla nu este o companie convențională și nici marketingul său nu este. În definitiv, de ei se vorbește peste tot, iar acest lucru probabil că este o reclamă care bate orice spot publicitar.

Clipul complet poate fi vizionat mai jos:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tesla (@teslamotors)


Sursa foto: Instagram Tesla


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să ... citește mai mult

Comentarii
Inchide