Elon Musk acceptă provocarea unui test special pe Tesla Cybertruck – VIDEO

Autor: Marius Vișan 01 nov. 2023 Știri auto

Elon Musk a fost din nou invitatul lui Joe Rogan în cadrul podcastului „The Joe Rogan Experience”, și, inevitabil, s-a discutat și despre noua camionetă electrică Tesla Cybertruck.

În această conversație, Elon Musk vorbește despre Tesla Cybertruck și despre greutatea, viteza și durabilitatea acestuia. El menționează că Cybertruck-ul este destul de greu, cântărind în jur de 3.200 de kg, comparându-l cu un Ford F-250. El vorbește, de asemenea, despre sprintul de la 0 la 60 mile pe oră (0-97 km/h) de sub 3 secunde pentru versiunea de top.

Conversația ia o turnură interesantă atunci când discută despre rezistența Cybertruck-ului la atacul cu diferite arme, inclusiv o arbaletă.

Elon Musk menționează că au fost făcute mai multe demonstrații care au constat în împușcarea cu diferite arme de foc, fără ca tabla să fie penetrată, demonstrând natura antiglonț a camionetei electrice. În plus, el menționează că plănuiesc să prezinte în viitor o înregistrare video în care se arată cum se trage cu diferite tipuri de muniție.

Tesla Cybertruck va fi un autoturism antiglonț!?

Conversația duce în cele din urmă la o demonstrație live de tragere a unei săgeți în Cybertruck, în urma căreia săgeata se aplatizează la vârf și săgeata însăși se rupe în bucăți.

Elon Musk continuă să explice că, spre deosebire de filmele în care oamenii se ascund de gloanțe în spatele ușilor mașinilor, ușile mașinilor obișnuite sunt din oțel moale foarte subțire, iar împușcarea unei camionete normale ar străpunge cu ușurință ambele uși. El subliniază faptul că nu poți folosi o ușă de mașină ca acoperire eficientă, similar cu modul în care este descrisă în filme, dar cu Tesla Cybertruck situația va fi alta.

Lansarea primei camionete electric Tesla se lasă așteptată. Inițial ea a fost planificată pentru a fi lansată ca un model de serie în 2021, dar a fost amânată în mod repetat din cauza pandemiei de COVID-19 și a crizei mondiale de semiconductori. Se așteaptă acum ca producția în masă a lui Cybertruck să înceapă abia în 2024.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: PowerfulJRE / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide