Elon Musk confirmă că Tesla Cybertruck va avea și o versiune performantă

Autor: Ionuț Vîlciu 25 sept. 2023 Știri auto

Elon Musk confirmă faptul că noua camionetă Tesla Cybertruck va avea o versiune performantă. Șeful companiei americane a condus personal mașina.

Viitoarea camionetă electrică Tesla Cybertruck ar putea primi o versiune specială, mai performantă decât varianta standard. Aceasta ar putea dispune de mai multă putere și de mai mult cuplu, ceea ce ar trebui să o facă și mai brutală pe reprizele de accelerație, relatează InsideEVs.

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a scris într-un comentariu pe platforma de socializare X, afirmând că a avut ocazia să verifice „Cybertruck-ul performant” și a indicat că aduce un plus de performanță, comparativ cu versiunea obișnuită: „Tocmai am condus Cybertruck-ul performant astăzi și este bestial.”

Comentariul, legat de Tesla Cybertruck, este atașat postării Tesla Owners Silicon Valley despre posibilitatea unei versiuni Plaid Tesla Model 3. Elon Musk a negat că va exista o astfel de versiune, dar apoi a adăugat un comentariu despre versiunea „Performance” a Cybertruck-ului, confirmând indirect existența acestuia.

Tesla Cybertruck va avea și o versiunea de performanță

Se pare că indiferent de model, Tesla va pune la dispoziția clienților și o versiune ceva mai performantă, fie că vorbim despre variantele Plaid pentru Model S și Model X sau despre versiunile Performance pentru Model 3 și Y.

Va fi interesant de văzut care va fi abordarea Tesla pentru versiunea performantă a camionetei ce pare a fi mai aproape de stadiul de producție ca oricând. Specificațiile finale și prețurile nu sunt încă disponibile, deși site-ul companiei sugerează mai multe numere. Capacitatea de remorcare de 6.350 kg va fi mai mare decât cea a lui Ford F150 Lightning sau Rivian R1T, iar capacitate de încărcare utilă va fi de aproximativ 1.500 kg. De asemenea, camioneta ar putea avea o autonomie de până la 800 de kilometri și ar putea accelera de la 0 la 100 km/h în circa 3 secunde.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Twitter / Tesla


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide