Epoziția de artă BMW Photo Camp – Șase modele BMW imortalizate de șase fotografi români

Autor: Ionuț Vîlciu 19 sept. 2022 Știri auto

Şase fotografi auto români au fost prezenți cu o selecţie de şase lucrări în expoziţia găzduită de Galeria Galateca în cadrul unui nou eveniment creat de BMW.

Inițiativa BMWPhotoCamp a început ca un proiect care să aducă în prim-plan fotografii, pe cei care ne aduc instantaneele cu cele mai noi modele auto. România are o tradiţie bogată a fotografiei auto, cu un prim nucleu format la finalul anilor ’90. Cei şase fotografi care au luat parte la #BMWPhotoCamp au colaborat de-a lungul timpului cu toate publicaţiile auto importante din România. Cei șase fotografi sunt Ramona Copil, Adrian Cobzaşu, Mihai Dăscălescu, Ciprian Mihai, Bogdan Paraschiv şi Dragoş Savu. O prezenţă în premieră la un astfel de proiect organizat de BMW România este Ramona Copil.

Ce reprezintă acest nou eveniment BMW?

Proiectul a fost organizat ca o experienţă de mai multe zile. Pe parcursul acestor zile, participanții aleși din lumea fotografiei auto au explorat modelele mărcii şi le-au interpretat din perspective şi stiluri diferite. Fiecare dintre ei și-a pus amprenta pe modul în care modelele sunt imortalizate. De asemenea, la unicitatea modului în care mașinile au fost fotografiate de fiecare dintre ei contribuie și modul în care fotografiile sunt așezate în galeria de artă.

Ce mașini au luat parte la eveniment?

La BMWPhotoCamp au participat șase mașini.

Prima dintre acestea este modelul iX M60, vârful de gamă al SUV-ului electric. Acesta este capabil să producă 619 cai putere și 1,100 Nm cuplu.

A urmat BMW Seria 4. Acesta s-a regăsit în toate formele în care este disponibilă. De la BMW Seria 4 Gran Coupé, la versiunea electrică BMW i4. De asemenea, nu a lipsit varianta sportivă, M4.

Nu în ultimul rând, a treia propunere de subiect a fost cea mai populară gamă de modele a mărcii. Aceasta a fost reprezentată de modelele BMW X5 şi X6.

Sursa: BMW

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide