Este de-a dreptul incredibil cât cere un vânzător pentru acest BMW 325i din 1986

Autor: Promotor 19 apr. 2020 Știri auto

Modelul BMW Seria 3 din generația E30 a fost ridicat de la statutul de model vechi la rangul de mașina de colecție.

Chiar și exemplarele cu mulți km la bord se vând la prețuri considerabile, însă cele bine întreținute ajung să se vândă la prețuri foarte mari. Cum ar fi acest BMW 325iX fabricat în 1986 care se vinde cu aproximativ 55.000 de euro.

Mașina este vândută de site-ul britanic supervettura.com și are o poveste destul de specială. Este unul dintre cele mai timpurii modele 325iX, și a fost primul Seria 3 cu tracțiune integrală introdus pentru prima dată în anul 1985. Acesta venea cu motorul M20 de 2,5 litri ce putea fi conectat fie la o transmisie manuală cu cinci trepte, fie la una automată cu patru trepte, iar mașina se fabrica în mai multe forme: coupe, sedan și break.

Acest 325iX este, de asemenea, special deoarece are doar 508 de km la bord, lucru ce se reflectă în starea imaculată a caroseriei și interiorului. Vopseaua metalică originală este la fel de lucioasă ca în prima zi, și nu are nimic decolorat așa cum vedem în mod normal la mașinile vechi de 30 de ani.

În interior, mașina este la fel de curată. Scaunele din stofă albastră arată ca și cum nu s-ar fi așezat nimeni pe ele pentru o perioadă semnificativă de timp – iar acest lucru s-ar putea să nu fie departe de adevăr, având în vedere că această mașină nu a fost niciodată înmatriculată.

Trebuie să recunoaștem că acesta este un E30 incredibil de bine conservat, dar merită într-adevăr 55.000 de euro?

Galerie foto

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: motortrend.com



Comentarii
Inchide