Exclusiv Promotor.ro: Aceasta este prima fotografie reală cu interiorul noii Dacia Logan

Autor: Cristian Agatie 08 sept. 2020 Știri auto

Promotor a obținut în exclusivitate prima fotografie cu interiorul noii Dacia Logan. Acesta arată spectaculos, la fel ca și designul exterior al celei de-a treia generații a modelului. Mai mult, imaginea relevă o dotare inedită în gama Dacia, după cum era de așteptat.

Intră în Galeria FOTO

Un cititor fidel al site-ul Promotor.ro ne-a trimis ceea ce probabil este cea mai așteptată fotografie a anului. Aceasta reprezintă interiorul noilor modele lansate de Dacia, Logan, Sandero și Sandero Stepway. Cel mai probabil, în fotografie apare bordul noii Dacia Logan sau al lui Sandero. Versiunea Stepway are un logo specific în partea inferioară a volanului, care lipsește din această fotografie.

Detaliul care surprinde în prima fotografie cu interiorul noii Dacia Logan

Consola centrală este ascunsă în spatele volanului, astfel că nu putem vedea comenzile climatizării și ale sistemului multimedia, dar bănuim că acestea seamănă destul de mult cu ceea ce am văzut pe Clio (și ceea ce are deja Duster, modelul care a introdus în premieră aceste comenzi pe modelele grupului Renault). În schimb un buton aflat pe tunelul median lămurește o întrebare pe care și-au pus-o mulți cititori Promotor.ro. Este vorba de comanda electrică a frânei de mână, care înlocuiește maneta clasică. Este încă o dovadă că noua generație a lui Logan primește un influx de tehnologie la care puteam doar visa cu numai un an în urmă.

Atât volanul, cât și schimbătorul de viteze seamănă cu cele de pe Duster, nu există surprize aici. În schimb, planșa de bord seamănă izbitor cu cea a noului Renault Clio, primind însă un panou de instrumente clasic în locul celui digital de pe modelul francez. Nu excludem însă ca versiunea digitală să poată fi achiziționată opțional. O altă diferență față de Clio o reprezintă fantele înguste ale sistemului de ventilație. De asemenea, ecranul sistemului multimedia este poziționat mai sus, în câmpul vizual al șoferului.

Noile modele Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway au fost prezentate luni, 7 septembrie și reprezintă un mare pas înainte pentru producătorul român. Este o impresie confirmată de prima fotografie a interiorului celor trei modele. Aceasta, ca și detaliile relevate anterior (senzor radar, cameră video frontală, senzori de parcare în față) dovedesc că Dacia a încetat să mai fie un model simplu și dorește un loc mai bun în peisajul industriei auto mondiale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide