Există un Dumnezeu al bețivilor? Urmările neașteptate ale unui accident incredibil

Autor: George Cristea 14 ian. 2021 Știri auto

Un accident incredibil a avut loc în județul Timiș, pe DN59, în apropiere de Voiteg. Șoferul unui Audi A4 a pătruns pe contrasens și a lovit un utilaj de deszăpezire. Cazul readuce în atenție o legendă urbană, care spune că există un Dumnezeu al bețivilor.

Intră în Galeria FOTO

Potrivit primelor informații, accidentul groaznic produs miercuri seara pe șoseaua dintre Timișoara și Moravița s-a soldat cu decesul șoferului. Un autoturism a intrat pe contrasens, frontal, în lama unui utilaj de deszăpezire. Fiarele contorsionate ale mașinii conduse de bărbat confirmă această informație și nu lasă foarte mult loc de interpretări sau speranțe.

În mod incredibil, o oră mai târziu, polițiștii au actualizat informația, anunțând că șoferul care a produs accidentul este încă în viață. Nu știm dacă acesta a fost resuscitat de polițiști pentru a-și putea completa rapoartele de intervenție cu declarația șoferului sau dacă, pur și simplu, este vorba de un miracol. Potrivit comunicatului emis de IPJ Timiș, bărbatul consumase alcool, ceea ce ne face să ne gândim mai degrabă la Dumnezeul bețivilor.

Există un Dumnezeu al bețivilor sau este doar o legendă urbană?

„Un tânăr de 23 de ani a condus un autoturism pe DN 59 dinspre Deta spre Voiteg, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers intrând in coliziune cu un autovehicul de deszăpezire, care circula regulamentar. În urma impactului, tânărul de 23 de ani a fost rănit. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpa și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”, se arată într-un comunicat laconic al IPJ Timiș.

În urma accidentului, DN59 a fost închis timp de mai multe ore, până la finalizarea cercetărilor. Informația privind decesul șoferului fusese furnizată inițial de cei de la DRDP Timișoara, cei care dețin utilajul de deszăpezire implicat în accident.

Reamintim că un alt șofer, care nu consumase alcool, nu a fost la fel de norocos. Și acesta a lovit un utilaj de deszăpezire în județul Sibiu, dar a fost declarat decedat de echipele de intervenție, alături de alți doi ocupanți ai mașinii pe care o conducea.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide