Există un nou record mondial pentru mersul în marșarier

Autor: Ionuț Vîlciu 22 sept. 2022 Știri auto

Un șofer a doborât recordul pentru mersul în marșarier cu un automobil. Vechiul record a fost doborât cu o distanță de doi kilometri.

Un bărbat din India a stabilit un nou record mondial conducând o mașină cu spatele. Acesta a condus cea mai mare distanță în marșarier, 16 kilometri și 140 de metri.

În cadrul unui eveniment, bărbatul pe care îl cheamă Chandramouli, a reușit să parcurgă peste 16 kilometri în mai puțin de 30 de minute. Totul a avut loc în marșarier. Bărbatul este un pasionat auto și s-a antrenat pentru acest lucru foarte mult. Știa că trebuie să doboare recordul precedent, care a fost stabilit de un tânăr în vârstă de 22 de ani. Respectivul reușise să parcurgă 14,2 kilometri în 30 de minute. Chandramouli a reușit să doboare fostul record cu o marjă consistentă. El a reușit să parcurgă 16 kilometri și 140 de metri în doar 29 de minute și 10 secunde.

De ce a fost interesat de acest record?

Chandramouli a spus că vrea ca tinerii să înțeleagă importanța siguranței rutiere. Deși acest lucru s-ar putea să nu aibă prea mult sens la prima vedere, știm cu toții cât de dificil poate fi mersul în marșarier. Acest lucru poate da bătăi de cap chiar și pe distanțe scurte, mai ales în traficul aglomerat.

Deși a exersat mersul în marșarier pentru încercare, Chandramouli a spus că a trebuit să facă față durerilor de gât chinuitoare pe parcursul celor 29 de minute și 10 secunde. El a sfătuit pe oricine dorește să încerce acest record să ia toate măsurile de siguranță pentru a evita să-și pună în pericol propria viață și a celorlalți șoferi.

Chiar dacă a doborât recordul pentru cea mai lungă distanță parcursă în marșarier în 30 de minute, recordul pentru cea mai lungă distanță parcursă în marșarier se menține încă din 1984. Brian „Cub” Keene și James „Wilbur” Wright din SUA au condus un Chevrolet Blazer pentru 14.534 km. Timp de 37 de zile au trecut prin 15 state americane și părți ale Canadei.

VIDEO

Sursa: Odditycentral

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Tamilarasan G YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide