Facelift pentru Audi A6 și A7: mașinile primesc mai multe echipamente în standard

Autor: Ionuț Vîlciu 31 mai 2023 Știri auto

Modelele A6 și A7 de la Audi au primit un facelift. Mașinile se bucură de actualizări atât la exterior, cât și la interior, dar și de mai multe opțiuni de personalizare.

În lumea mașinilor premium, tot mai mulți producători se concentrează pe personalizarea mașinilor pe care le oferă. În definitiv, configurarea unei mașini premium este o experiență pentru clienți, așa că brandurile auto vor să o facă cât mai plăcută.

Asta face și Audi cu acest facelift pentru A6 și A7. De acum, cumpărătorilor europeni A6 și A7 li se vor permite mai multe combinații estetice decât oricând. Cu ocazia acestui facelift, Audi regândește liniile de echipare. Audi A6 va fi oferit cu pachete de bază, intermediare și S line, în timp ce clienții de A7 vor putea alege între pachetul de bază și S Line. De asemenea, compania spune că interiorul și materialele din cabină vor putea fi selectate individul de pachetul exterior ales.

Audi A6 și A7 sunt mai personalizabile ca oricând

Aceste pachete sunt definite prin elementele lor unice de design atât în față, cât și în spate. Spre exemplu, grila echipării de bază este finisată în negru mat cu un cadru cromat. Pe nivelul intermediar de echipare, grila are un finisaj cromat întunecat, în timp ce lamele difuzorului din spate sunt vopsite cu argintiu. De asemenea, această echipare primește jante de 18 inch. Varianta S-line este disponibilă pentru ambele modele. Aici, grila are inserții cromate. Pentru A6, difuzorul din spate a fost reproiectat. Aici, lama difuzorului este vopsită în Gri Platină, în timp ce pe A7 este finisată în Crom. În plus, exteriorul S line al Audi A6 are, de asemenea, prize de aer laterale frontale reproiectate, cu elemente în negru mat cu inserții gri platină, praguri laterale evazate, jante de 19 inch și suspensie sport.

Pe lângă faptul că producătorul va permite configurarea independentă de pachetul exterior selectat, cabina noilor Audi A6 și A7 se bucură și tehnologii și ornamente noi.

Există noi ornamente, iar proprietarii vor avea un total de opt opțiuni din care să aleagă, de la lemn la microfibră. Toate modelele vor veni cu Audi virtual cockpit ca standard, sub forma unui ecran de 12,3 inch în spatele volanului. Farurile full LED sunt, de asemenea, acum standard, precum și funcția de asistență la parcare.

Modelele actualizate Audi A6 și Audi A7 vor putea fi comandate începând cu 1 iunie, începând de la 53.800 de euro, respectiv 63.500 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Audi


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide