Facelift pentru Hyundai i10. Noi culori și mai mult echipament în standard

Autor: Ionuț Vîlciu 27 feb. 2023 Știri auto

Hyundai aduce un facelift pentru modelul i10. Micul hatchback a primit culori și o gamă mai mare de opțiuni în echiparea de bază.

Hyundai prezintă noul i10, cu un design actualizat, dar și funcții avansate pentru confort si conectivitate, asemenea modelelor din segmentele superioare. Totodată, clienții pot opta pentru varianta sportivă N Line, inspirata de gama diviziei de performanta Hyundai N. În comparație cu versiunea anterioară, lansată în anul 2019, noul i10 beneficiază de un design actualizat atât la interior, cât și la exterior.

La exterior, partea interioară a farurilor, precum și semnătură luminoasă a blocurilor optice a fost reproiectată. Luminile frontale de zi cu LED au fost integrate în noua grila cu aspect sportiv. În plus, luminile spate cu LED afișează acum litera „H” pe linia orizontala a hayonului. De asemenea, modelul dispune de jante noi din aliaj de 15 inch. Totodată, paleta de culori exterioare a fost completată cu doua nuanțe noi: Lumen Grey și Meta Blue – alături de plafon negru.

La interior, modelul se bucură de sistemul de iluminare într-o nuanță de albastru pentru scaunele din față. În plus, noul pachet „Purple” – care include tapițerie din stofa tartan cu linii verticale în nuanță violet, respectiv cusături și orificii de ventilație în aceeași culoare, planșa de bord și partea inferioară a consolei centrale în tonuri gri cu reflexii violet, conferă habitaclului un aspect mai elegant.

Caracterul sportiv al versiunii N Line este subliniat de bara de protecție și noile jante din aliaj de 16 inch cu design dedicat, dar și  scaunele cu accente de culoare roșie.

Mai multe echipamente pentru echiparea de bază a lui Hyundai i10

Printre noile tehnologii de care dispune acum i10 se numără: instrumentarul de bord LCD de 4,2 inch, prize USB de tip C în față și în spate, sistem eCall bazat pe rețeaua 4G și actualizări Over The Air (OTA) pentru hărți. În plus, modelul păstrează de la varianta anterioara ecranul tactil de 8 inch, sistemul de navigație, funcțiile de conectivitate wireless Apple CarPlay și Android Auto, sistemul de încărcare wireless, dar și versiunea actuală Bluelink.

În echiparea standard se remarcă mai multe sisteme de siguranță Hyundai Smart Sense, printre care: asistența la coliziune frontala cu detectare pietoni și bicicliști, asistența la menținerea benzii de rulare sau alerta pentru ocuparea locurilor din spate.

Hyundai i10 rămâne o opțiune practica pentru clienții europeni. Modelul de clasa A este echipat acum cu oglinzi pliabile electric și de o cameră de marșarier. Totodată, la fel că versiunea anterioara, autovehiculul dispune de un portbagaj cu un volum de 252 de litri, respectiv de 1.050 de litri cu bancheta din spate rabatată.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide