Întreaga gamă de modele Kia primește posibilitatea de a primi actualizări over the air

Autor: Ionuț Vîlciu 16 feb. 2023 Știri auto

Kia aduce capacitatea de actualizare over the air pe întreaga sa gamă de modele. Clienții vor beneficia de acces mai rapid și mai ușor la cele mai recente versiuni software.

Proprietarii celor mai recente modele Kia pot beneficia de acum mai rapid și mai ușor de cele mai recente funcții de infotainment, datorită noii funcționalități „over-the-air” (OTA). Aceasta este disponibilă pentru toate modelele Kia începând cu anul de producție 2022. Funcționalitatea OTA va oferi acces de la distanță, wireless, la actualizările de navigație și infotainment. Astfel, pentru a actualiza software-ul automobilului, clienții nu mai trebuie să descarce manual pachetul de date prin portalul oficial „Kia Navigation Updater Portal” sau să viziteze un dealer Kia.

Modele noi Kia vor putea primi actualizări de la distanță

Cea mai recentă tehnologie OTA este disponibilă pentru toate modelele Kia MY22 și toate modelele ulterioare în țările care acceptă Kia Connect din Europa. Aceasta va oferi acces ușor la actualizările pentru sistemul de navigație al automobilului și pentru unitatea principală de infotainment și va rezolva eventualele erori software. Prima actualizare OTA Kia va oferi o serie de îmbunătățiri specifice, inclusiv o nouă temă ECO Design pentru modelele de automobile electrice. Aceasta era disponibilă în trecut doar pentru Kia EV6. Mașinile vor primi și noi melodii Sounds of Nature și control îmbunătățit al climatizării pentru habitaclu și scaune.

Funcționalitatea OTA oferă confort suplimentar clienților și, de asemenea, îi va ajuta să economisească timp, deoarece sistemele de navigație și infotainment sunt actualizate automat și nu vor necesita nicio altă acțiune.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Kia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide