Facelift pentru SsangYong Korando la Frankfurt 2013

Autor: Oraan Mărculescu 03 sept. 2013 Știri auto

După falimentul din 2009, SsangYong a renăscut sub bagheta indienilor de la Mahidra&Mahindra în 2011, revenind foarte rapid pe scena auto cu un model fresh: SsangYong Korando.

Unul dintre cele mai accesibile SUV-uri compacte de pe piaţa europeană, Korando are acum dreptul la un facelift cu ocazia Salonului Auto Frankfurt 2013, după lansarea din vară din Coreea de Sud.

De la început se remarcă noua parte frontală, unde designerii au înlocuit majoritatea liniilor curbe cu muchii, pentru a-i conferi lui Korando facelift o imagine de marcă mai impozantă. Farurile au acum integrate lumini de poziţie cu LED-uri, în timp ce, în spate, intervenţiile sunt minore, la nivelul stopurilor.

Faceliftul presupune şi o paletă nouă de nuanţe pentru vopseaua caroseriei, dar şi jante de până la 18 inci, cu un nou design. În interior, intervenţiile sunt mai vizibile, designerii schimbând complet bordul lui Korando facelift, care acum arată mai bine şi poate fi dotat chiar şi cu un display tactil de 7 inci sau sistem audio Infinty.

Motorizările rămân aceleaşi: un propulsor pe benzină, de 2,0 litri şi 149 CP, respectiv un diesel common-rail de 2,0 litri, oferit în două variante de putere, de 149 CP, respectiv 175 CP. În program sunt disponibile opţional tracţiunea integrală şi o cutie automată, însă preţurile lui SsangYong Korando le vom afla cel mai probabil imediat după premiera europeană de la Frankfurt.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide