Facelift subtil pentru Mercedes-AMG GLA 45 S. Crossover-ul păstrează motorul de 421 CP – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 12 oct. 2023 Știri auto

Mercedes-AMG GLA 45 S primește un update subtil și păstrează propulsorul de 421 CP. Schimbările operate pe crossover-ul performant vor fi sesizate doar cei cu un ochi bine format.

Mercedes a operat câteva schimbări pentru interiorul și exteriorul crossover-ului de performanță Mercedes-AMG GLA 45 S. Caracteristica distinctivă este partea inferioară a barei frontale, care a fost redesenată și emblema AMG de pe capotă. Tehnologia LED este acum utilizată pentru întregul sistem de iluminat. Noua semnătură luminoasă pentru faruri și luminile din spate adaugă accente vizuale subtile, iar farurile principale Multibeam LED sunt disponibile opțional.

Dacă privim mașina din lateral, observăm protecțiile aripilor vopsite în culoarea caroserie (pe vechea versiune erau finisate cu negru). Mașina vine echipată în standard cu jante cu diametrul de 20 de inch și etriere de frână roșii. Aspectul este completat de spoilerul agresiv și de cele patru evacuări rotunde integrate în bara spate.

Mercedes-AMG GLA 45 S dispune de mai opțiuni de personalizare

Interiorul dispune de ultima generație a volanului AMG Performance ca echipament standard. Cu noul design al ecranului specific AMG și gama extinsă de funcții, sistemul de infotainment MBUX este și mai puternic decât înainte. Există și conectivitate cu Android Auto și Apple CarPlay fără fir, pentru o conectivitate mai facilă. Puterea de încărcare USB mai mare și un port USB-C suplimentar îmbunătățesc conectivitatea.

GLA 45 S 4MATIC+ vine cu opțiunea a trei noi jante din aliaj ușor. Varianta de 19 inch este prevăzută cu jante AMG cu zece spițe, cu finisaj bicolor. Sunt disponibile, de asemenea, două noi modele de jante AMG de 20 inch cu un design cu cinci spițe duble; clienții pot alege între Bicolor Matt Black cu suprafețe lustruite sau Bicolor Matt Black cu flanșe de jantă lustruite lucios. Gama de roți continuă să includă jante AMG de 21 de inch, în diverse formate de design.

Nimic nu s-a schimbat când vine vorba de motorizare. GLA 45 S va folosi, în continuare, motorul de 2,0 litri, în patru cilindri, care produce 421 CP. Acesta asigură mașinii un sprint 0-100 în doar 4,3 secunde și o viteză maximă de 270 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide