Fantezie mioritică în alb: pachet de tuning pentru Duster cu alb perlat şi jante de 21”

Autor: ProMotor acum 4 ani Știri auto

Nu este un păcat să vrei să-ţi faci Dacia mai frumoasă. Iată, de exemplu, un Duster care s-a transformat dintr-un SUV muncitor într-unul SUV alb perlat cu jante de 21”…

Citeşte şi Metoda de furt din maşini care face ravagii. Cu o monedă pusă unde trebuie îţi iau tot – VIDEO

Citeşte şi Cea mai înmatriculată marcă în primele două luni ale anului, în România

Probabil că ai mai auzit asta de la noi, însă nu ne mai săturăm s-o zicem: noi credem că Duster este cea mai bună maşină pe care a produs-o România post-decembristă. Însă faptul că este un SUV onest şi descurcăreţ nu înseamnă că nu poate să fie „ajutat” într-o direcţie sau alta – a off-road-ului sau a asfaltului.

Deja l-ai cunoscut pe MUDSTER, în testul nostru video. Şi deja probabil ştii că dacă ai 5.000 de euro la dispoziţie poţi să-ţi faci Dusterul mai capabil decât este din fabrică. Acum îţi spunem că pentru o sumă asemănătoare poţi să-l transformi în Whiteliner. Adică într-un Duster pregătit să atragă priviri peste priviri.

Pachetul de tuning (semnat de ELIA) conţine ornamente pentru spoilerele faţă, spate şi pentru pasajele roţilor, eleron, ornament pentru proiectoarele de ceaţă, lumini de zi cu LED, stopuri spate cu LED, evacuare sport, jante din aliaj (de 21 de inci diametru, de la Lombartho) şi alte câteva mici detalii stilistice.

Da, ai citit bine, jante cu diametru de 21 de inci. Pe o Dacie.

Pachetul acesta estetic vrea să pună în evidenţă tot ce se poate mai bun la Duster. Aşa se explică şi albul perlat, menit să-i sublinieze formele. Şi iată şi lista de preţuri pentru fiecare componentă în parte.
Comentarii
Inchide