Ferrari parcat pe un loc destinat Poliției. Aroganță sau prostie absolută – FOTO

Autor: Radu Țuțulan 08 sept. 2023 Știri auto

Proprietarul unui Ferrari în valoare de un sfert de milion de euro, a parcat pe un loc destinat Poliției. Asta i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă asta e aroganța supremă sau prostie absolută.

A fi bogat nu înseamnă neapărat că ești și foarte isteț? Asta ar putea să demonstreze din plin posesorul unui Ferrari 812 Superfast, care costă de la 250.000 de euro în sus. Acesta și-a parcat mașina fix pe locul destinat exclusiv Poliției.

Iar când un localnic l-a pozat și a postat online imaginea, mii de comentarii s-au dezlănțuit împotriva proprietarului de Ferrari.

Ferrari parcat pe un loc destinat Poliției

Fotografia a fost surprinsă în urmă cu o săptămână, în St Ives, Cornwall – Marea Britanie, scrie Cornwalllive.com.

Localnici s-au înfuriat când au văzut mașina de sute de mii de euro parcată nonșalant fix pe locul destinat exclusiv mașinilor de poliție.

Ba chiar am fi putut spune că a reușit parcarea perfectă, dacă nu era pe locul Poliției. Pentru că Ferrari-ul este încadrat exact între cele două linii galbene ce delimitează locul. Ca și când a măsurat milimetric poziționarea.

Poate și de asta au fost mulți care s-au întrebat dacă nu cumva aceasta este o aroganță totală la adresa legii. Pentru că altfel, este doar o prostie absolută.

Nu  e clar ce a pățit proprietarul super-carului. Cert este că, cel puțin în spațiul virtual, acesta a fost „amendat” de zeci de mii de oameni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ferrari.com


Radu Țuțulan
Radu Țuțulan
Radu Țuțulan este licențiat în Științe Politice, fiind absolvent al Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA). Primii pași în jurnalism i-a făcut în 2005, când încă nu terminase liceul. S-a angajat întâi la o micuță redacție de știri tv din București, au ... citește mai mult

Comentarii
Inchide