Ferrari pregătește lansarea unui concept Vision Gran Turismo (VIDEO)

Autor: Adrian Somai 22 nov. 2022 Știri auto
Ferrari pregătește lansarea unui concept Vision Gran Turismo (VIDEO)

Ferrari pregătește încă o surpriză importantă pentru fanii săi la sfârșitul acestui an, urmând ca în perioada următoare să facem cunoștință cu un nou concept realizat de constructorul cu sediul la Maranello. Până atunci însă, Ferrari a publicat un teaser care anunță acest concept dedicat jocului video Gran Turismo 7.

Anul 2022 s-a dovedit a fi un an plin din toate punctele de vedere pentru Ferrari, constructorul italian prezentând noile modele Purosangue și 499P. Surprizele nu s-au încheiat însă, constructorul italian anunțând încă un debut pentru sfârșitul acestui an. De această dată vorbim însă despre un model care va exista doar în lumea virtuală, fiind dedicat unui joc video.

Este vorba despre prototipul Ferrari Vision GT, un concept dedicat unuia dintre cele mai apreciate jocuri video din industrie. Vom face cunoștință cu acest nou prototip chiar la sfârșitul acestei săptămâni, în timpul finalelor GT World Series de duminică. Până atunci însă, putem admira conceptul într-un scurt clip video de 15 secunde postat de oficialii Ferrari astăzi.

Nu este primul concept Vision GT de pe piață

Ferrari nu a oferit încă niciun fel de detalii tehnice referitoare la acest concept Vision Gran Turismo, mai multe informații urmând să aflăm cel mai probabil abia la momentul prezentării oficiale. Prin intermediul clipului video postat, putem observa însă acele benzi de LED-uri pe care le-am mai văzut și la noul 499P. Rămâne de văzut dacă prototipul Vision GT se va dovedi a fi o versiune extravagantă a hypercar-ului recent lansat.

Un concept Vision Gran Turismo al celor de la Ferrari s-a lăsat îndelung așteptat în ultimii ani, primul pas în această direcție fiind făcut de cei de la Mercedes AMG în urmă cu aproape un deceniu. Mai exact, în 2013, germanii prezentau un spectaculos concept VGT.

VIDEO:

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ferrari


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide