Ferrari pregăteşte un facelift pentru California

Autor: Gabriel Grosoiu 31 oct. 2011 Știri auto

Ferrari California se apropie de jumătatea glorioasei lui existenţe. Putem spune asta, luând în considerare afirmaţiile jurnaliştilor britanici de la CAR, potrivit cărora prima decapotabilă cu motor V8 amplasat central a italienilor ar urma să treacă printr-un facelift minor.

Fanii Caluţui Cabrat pot răsufla uşuraţi. Aspectul exterior al decapotabilei nu va avea de suferit în urma update-ului, acesta dovedindu-se mai mult o încercare de aducere în ton cu prezentul a arsenalului tehnologic de pe California.

Astfel, herghelia motorului V8 de 4,3 litri va primi un surplus de 30 de cai, ajungând la puterea de 490 CP. În aceste condiţii, cuplul produs de propulsor va ajunge la 505 Nm, ceea ce se va potrivi de minune cu greutatea ameliorată cu 30 kg, pentru mai multă agilitate.

Interiorul nu va deveni nici el de nerecunoscut, în urma faceliftului la care urmează să fie supus Ferrari California, dar, la acest capitol, decapotabila va beneficia de un sistem multimedia revizuit. De asemenea, amortizoarele magnetice vor fi recalibrate pentru surplusul de performanţă promis.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide