Ferrari Purosangue a fost filmat în Londra. Unul dintre primele momente în care SUV-ul italian poate fi admirat în mișcare

Autor: Marius Vișan 15 dec. 2022 Știri auto

Livrarea unui exemplar al primului SUV Ferrari Purosangue a fost surprinsă într-un videoclip apărut pe YouTube.

Unul dintre primele exemplare ale modelului Ferrari Purosangue a fost livrat unui dealer din Regatul Unit. Primul SUV Ferrari s-a bucurat de un mare succes încă de la debutul său, constructorul din Maranello confruntându-se cu un volum uriaș de comenzi pentru un SUV cu totul și cu totul neconvențional, care a rescris dintr-o lovitură regulile segmentului.

Așa că sosirea unuia dintre primele exemplare ale lui Purosangue la reprezentanța Ferrari din Mayfair nu a trecut neobservată. Un videoclip a surprins intrarea modelului în showroom-ul londonez.

Unul dintre primele momente în care Ferrari Purosangue poate fi admirat în mișcare

Vopseaua lucioasă și elementele vizibile din fibră de carbon ale acestei mașini scot în evidență formele și prezența pe șosea. Printre altele, acesta este unul dintre primele momente în care Ferrari Purosangue poate fi admirat în mișcare.

Ferrari Purosangue este propulsat de un motor V12 care livrează 725 CP. Performanțele acestei mașini contribuie și mai mult la a face din ea un SUV unic în felul său: sprintul de la 0 la 100 km/h se consumă în doar 3,3 secunde, iar în 10,6 secunde poate parcurge distanța 0-200 km/h, în timp ce viteza maximă este de peste 310 km/h.

Cei doisprezece cilindri sunt cuplați la o cutie de viteze F1 cu dublu ambreiaj și opt trepte, care are rapoarte deosebit de scurte. Prețul de listă al lui Ferrari Purosangue pentru Italia pornește de la 390.000 de euro.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captura video YouTube - TFJJ


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide